Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Marcel Vela: MAI trebuie sa devina o institutie de elita - il vom profesionaliza, restructura si depolitiza. Marul stricat poate strica intregul cos cu mere (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Marcel Vela: MAI trebuie sa devina o institutie de elita - il vom profesionaliza, restructura si depolitiza. Marul stricat poate strica intregul cos cu mere (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca daca doi angajati ai MAI se abat de la lege, se pune o eticheta de imagine, desi opt lucreaza. Demnitarul a subliniat ca. continuă pe B1

Ministrul Marcel Vela, despre 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea; implica unele raspunderi civile si penale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a fost vorba de o musamalizare care a inceput chiar cu secretizarea unor documente, ceea ce ar implica unele raspunderi civile si penale.

Ministrul Afacerilor Interne a explicat cum a incercat PSD musamalizarea dosarului 10 august. Marcel Vela: Secretizarea raportului implica raspunderi civile si penale. Aflarea adevarului, esentiala pentru opinia publica (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a afirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca musamalizarea evenimentelor din 10 august 2018, cand mitingul antiguvernamental al diasporei a fost reprimat prin.

Toate firmele de deratizare din tara vor fi verificate. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a luat aceasta decizie dupa tragedia din Timisoara

Toate societatile de deratizare din tara vor fi verificate, potrivit dispozitiilor date de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, in urma tragediei din Timisoara, unde trei persoane au fost gasite fara.

Marcel Vela vrea sa schimbe numele Politiei Romane pentru a nu mai intra pe acelasi palier cu Politia Locala

Marcel Vela isi doreste sa schimbe numele Politiei Romane in Politie Nationala pentru a exista o diferentiere de Politia Locala, astfel incat sa nu mai fie suprapuse atributiile agentilor. Vreau rebranduirea, a spus ministrul de Interne, citat de Mediafax.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Politistii si sindicatele si-au facut legi favorabile in ceea ce priveste sanctiunile disciplinare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, ca politistii si-au facut legi favorabile la nivel de actiuni disciplinare, motiv pentru care daca au trecut sase luni de la o fapta, aceasta se.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, dupa incidentul de la Harghita: Jandarmeria nu are tranchilizante

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca dupa incidentul de la Harghita a aflat ca Jandarmeria nu are tranchilizante pentru a interveni in astfel de situatii, chiar daca are arme, noteaza Agerpres.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, in cazul ursului ranitin Harghita:Am constatat ca nu sunt respectate proceduri sitrebuie sa verific cauza si tot ce a dus la aceasta situatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut declaratii in privinta masurilor luate in privinta celor care au actionat in cazul ursului ranit sambata seara in judetul Harghita. Domnul prefect a.

MARCEL VELA: Politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca de-a lungul timpului politistii si sindicatele au avut grija sa isi faca legi favorabile, iar daca au trecut sase luni de la o fapta disciplinara ea se claseaza. Vela sustine ca nu este posibil ca oamenii care trebuie sa aplice legea sa se protejeze cu alte legi favorabile.

Politia Romana, la un pas de marea rebranduire. Cum vrea Marcel Vela sa-i schimbe numele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, isi doreste sa schimbe numele Politiei Romane in Politia Nationala, precizand ca este vorba despre o rebranduire.

Ministrul de Interne, mesaj pentru responsabili inaintea turului 2: Nu vreau sa se fuga din linia frontului, intrucat cei care fac infractiuni nu iau pauza (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, le-a cerut prefectilor si sefilor structurilor MAI sa nu depuna armele si sa fie pe baricade, astfel incat al doilea tur al alegerilor prezidentiale sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )