Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministrul Petre Daea s-a intors la oaie: Acest animal ne strabate istoria ca un fir rosu

Antena3 Antena3,
Ministrul Petre Daea s-a intors la oaie: Acest animal ne strabate istoria ca un fir rosu

Petre Daea s-a intors la prima dragoste: oaia. Ministrul Agriculturii continua seria afirmatiilor despre oaie. Evenimentul organizat anual la Costesti, in judetul Hunedoara, de Asociatia. continuă pe Antena3

Petre Daea insista sa vorbeasca despre oaie: Acest animal care ne strabate istoria ca un fir rosu

Ministrul Agriculturii Petre Daea continua seria afirmatiilor despre oaie, intr-o postare pe Facebook referitoare la participarea la un eveniment organizat de o organizatie a crescatorilor de ovine, el vorbind despre oaie ca despre acest animal.

De ce merge oaia cu capul in jos. Ministrul Petre Daea, o noua declaratie savuroasa

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat din nou o replica savuroasa. Daea, a declarat intr-un interviu pentru Libertatea ca oaia merge cu capul in jos pentru ca ii este rusine de modul.

VIDEO Ministrul Petre Daea la targul oierilor: Am vazut o ciobanita care daca intr-o zi nu se intalneste cu lupul, a doua zi vine de doua ori la stana

Mii de oameni au participat duminica la cea mai mare sarbatoare a crescatorilor de oi, organizata anual in judetul Hunedoara. Printre invitatii evenimentului a fost si ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Petre Daea, o noua perla despre oaie: Acest animal care ne strabate istoria ca un fir rosu

Ministrul Agriculturii Petre Daea continua seria perlelor ce vizeaza oaia, intr-o postare pe Facebook referitoare la participarea la un eveniment organizat de o organizatie a crescatorilor de ovine, el vorbind despre oaie ca despre acest animal care ne strabate istoria ca un fir rosu.

Oaia, acest animal care ne strabate istoria ca un fir rosu. Petre Daea, un nou elogiu profund pentru mioritice

Ministrul Petre Daea revine cu o declaratie uluitoare despre oaie. Ministrul Agriculturii, cel care spunea ca oaia ne-a dat de mancare, ne-a imbracat si are dorinta de fi.

Petre Daea: Este nevoie de zootehnizarea Romaniei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ieri seara, la Iasi, ca este nevoie de zootehnizarea Romaniei pentru ca deja, in productia vegetala, randamentele sunt remarcabile.

Petre Daea: Este nevoie de zootehnizarea Romaniei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sambata seara, la Iasi, ca este nevoie de zootehnizarea Romaniei pentru ca, spune el, in productia vegetala, randamentele sunt remarcabile, potrivit Agerpres.

Petre Daea, despre dosarul lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Nici nu vreau sa ma pronunt. Ambele sunt colege pretioase

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Valea Calugareasca, judetul Prahova, ca nu doreste sa comenteze cazul in care sunt implicare Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, pentru ca ambele sunt colege pretioase. in plus, el a precizat ca nu cunoaste situatia si nu doreste sa se pronunte.

Petre Daea, despre Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, aflate in vizorul DNA: Sunt doua colege pretioase pe care le respect

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, referindu-se la ancheta DNA care vizeaza, printre altii, pe vicepremierul Sevil Shhaideh si fostul ministru al Mediului Rovana Plumb, ca sunt doua colege pretioase, pe care le respecta.

Fata ministrului Petre Daea le-a cerut colegilor sa o sponsorizeze cu cate 10 lei ca sa mearga in vacanta. Hey people, Sambata plec in Vama

La scurt timp dupa ce a fost angajata la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR), Daniela Daea, fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut colegilor sa-i sponsorizeze o plimbare la Vama Veche, scrie Romania Libera.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )