Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor: Unde salariile bugetarilor s-au triplat, sa se tripleze si gradul de satisfactie la oameni

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Transporturilor: Unde salariile bugetarilor s-au triplat, sa se tripleze si gradul de satisfactie la oameni

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Cluj, Mircea Abrudean, ca ar trebui ca bugetarii sa se gandeasca daca a crescut calitatea serviciilor publice oferite cetatenilor direct proportional cu veniturile, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Transporturilor: Sa nu ne ia iarna prin surprindere, in decembrie

Ministrul Transporturilor spune ca de data asta s-ar putea ca iarna sa nu ne ia prin surprindere.

CFR Marfa are o valoare estimata de peste un miliard de euro, dar si datorii de peste 500 milioane de euro, spune ministrul Transporturilor. Ce se intampla cu decizia CE pe subiectul ajutorului de stat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a afirmat, joi seara, ca i-a cerut comisarului european pentru concurenta si vicepresedinte al Comisiei Europene, Margrethe Vestager, sa il lase sa continue restructurarea inceputa la CFR Marfa si aceasta i-a garantat ca pana in martie nu va fi trimisa nicio decizie de la CE legata de ajutorul de stat pentru aceasta societate, scrie Agerpres. Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, declara luna trecuta ca Comisia Europeana a decis ca ajutorul de stat acordat companiei CFR Marfa in 2013 a fost ilegal, iar statul roman va trebui sa recupereze circa 400 de milioane de euro.

Ministrul Transporturilor a obtinut o amanare pentru plata datoriei de 363 de milioane de euro de la CFR Marfa. Bode, discutii cu 4 comisari europeni: Dam drumul la o bomba sociala (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a primit asigurari de la Bruxelles ca va primi timp cel putin pana in februarie 2020 in ceea ce priveste salvarea CFR Marfa, si nu i se va cere oficial pana la acea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )