Libnet.ro
UNICEF

13:45

Miscari in PNL. Se vrea debarcarea lui Ludovic Orban. Ce plan are liderul liberal ca sa-si salveze functia

Antena3 Antena3,
Miscari in PNL. Se vrea debarcarea lui Ludovic Orban. Ce plan are liderul liberal ca sa-si salveze functia

In Partidul National Liberal se ascut cutitele. Ludovic Orban este din nou contestat, iar in incercarea de a-si pastra scaunul acesta negociaza sustinerea sa cu fostii pedelisti. Printre acestia se afla. continuă pe Antena3

Tensiune n PNL. Vasile Blaga i-a convocat pe liderii din aripa PDL pentru a decide asupra sustinerii lui Ludovic Orban

Fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, i-a chemat pe liderii organizatiilor din aripa ex-PDL la sediul partidului din Modrogan, miercurea viitoare, ora 16. 00, la o intalnire unde vor conveni asupra sustinerii lui Ludovic Orban la sefia formatiunii, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Ludovic Orban: Nu exista nicio baza constitutionala pentru adoptarea unei ordonante de urgenta in domeniul Justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu exista nicio baza constitutionala pentru adoptarea unei ordonante de urgenta in domeniul Justitiei. PNL priveste cu ingrijorare maxima.

Victor Ponta, atac devastator la adresa lui Ludovic Orban: Cand vezi atata aroganta si miopie politica - am fost elegant si nu am spus prostie...

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un atac dur la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, dupa ce acesta a respins ideea unei unificari a opozitiei. intr-o postare pe Facebook, fostul premier.

Ludovic Orban exclude ideea de unificare a opozitiei: PSD s-a dus atat de tare in cap, incat...

Liderul PNL Ludovic Orban exclude ideea de unificare a opozitiei pentru anul electoral 2019, declarandu-se convins ca PSD se afla in cadere libera, iar ALDE nu va supravietui, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )