LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Mitocanie pana la capat. Teodorovici se face ca nu-si aminteste ca a jignit o jurnalista de la B1.ro: Nu stiu despre ce vorbiti. Ciolacu, Stanescu si Iordache, plini de ranjete la reactia halucinanta a PSD-istului (VIDEO)
 • Eugen Teodorovici se face ca nu isi aminteste ca a jignit pe holurile Parlamentului o jurnalista de la B1.ro. intrebat, vineri, de un reporter daca isi va cere scuze pentru atitudinea grosolana pe care a...
  Ultimele articole - B1.ro - 11 Oct, 20:51

  Citeste articolul complet:
  Mitocanie pana la capat. Teodorovici se face ca nu-si aminteste ca a jignit o jurnalista de la B1.ro: Nu stiu despre ce vorbiti. Ciolacu, Stanescu si Iordache, plini de ranjete la reactia halucinanta a PSD-istului (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.363 sec.