Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nelu Tataru: La fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19, Romania va primi o transa de 4,6% Vaccinul va fi voluntar si gratuit. E singura sansa sa putem limita si termina pandemia (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: La fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19, Romania va primi o transa de 4,6% Vaccinul va fi voluntar si gratuit. E singura sansa sa putem limita si termina pandemia (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania va primi o transa de 4,6% la fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19. Demnitarul a explicat ca un astfel de ser este singura sansa. continuă pe B1

Nelu Tataru: Ar fi nevoie de o ancheta realista dupa fiecare caz. Suntem la mana acelui caz pozitiv, care declara sau nu anumite persoane Luand maximul istoric al fiecarui laborator, in iulie-august se ajungea la 50.000 de teste (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre capacitatea de testare pentru COVID-19 din Romania, miercuri seara, in direct pe B1 TV, unde a subliniat nevoia unei anchete realiste dupa fiecare ca.

Nelu Tataru: 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva Covid-19 (VIDEO)

Un numar de 22 de spitale sunt angrenate in Bucuresti in lupta impotriva SARS-CoV-2, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. 22 de spitale din Bucuresti in lupta impotriva.

Nelu Tataru, laudat de Iohannis in timpul intalnirii de taina de la Vila Lac 1

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a fost laudat, marti seara, de presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care a gestionat pana acum pandemia de coronavirus. Seful statului i-a convocat la Vila Lac 1 pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii Florin Citu si Nelu Tataru.

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Nelu Tataru, despre scenariul unui lockdown: Nu inchizi o tara, inchizi efectiv zonele in care vezi ca transmiterea este accentuata, impunand si alte reguli

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, miercuri seara, ca nu se impune carantina decat in zonele unde transmiterea este accentuata si unde alte masuri nu au dat rezultate. in ceea ce priveste municipiul Bucuresti, Tataru afirma ca nu s-a intrunit punctajul pentru carantinare.

Nelu Tataru, noi detalii despre situatia medicului ranit la ATI COVID din Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, miercuri, ca medicul ranit la ATI Piatra Neamt a suferit o interventie chirugicala si a scapat de dializa.

Nelu Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala A scapat de dializa

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, Catalin Denciu, a suferit prima interventie chirurgicala, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi speram sa aiba o evolutie buna, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Nelu Tataru: Nu inchizi o tara, ci efectiv zonele unde vezi ca transmiterea e accentuata, impunand si alte reguli carantina este ultima dintre ele Ce a spus ministrul Sanatatii despre Bucuresti (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat care este strategia autoritatilor pentru a limita raspandirea virusului si a subliniat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca nu trebuie inchisa tara, ci.

Nelu Tataru, despre momentul in care suspectii COVID trebuie sa se ingrijoreze: Avem niste semne respiratorii, sunam la medicul de familie, la cel mai mic simptom. Tratand ca o banala raceala, momentul in care ajungem la spital poate fi prea tarziu

Nelu Tataru a vorbit, miercuri seara, in platoul B1 TV despre momentul ideal in care suspectii COVID sau contactii directi trebuie sa se ingrijoreze si sa apeleze la specialisti, pentru a evita agravarea.

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )