Libnet.ro
UNICEF

06:00

NICUSOR DAN: Eu sunt foarte optimist ca o sa luam sapte primarii din sapte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Eu sunt foarte optimist ca o sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca formatiunile care il sustin vor castiga toate cele sapte primarii din Bucuresti si a facut un apel la bucuresteni sa vina duminica la vot. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan debordeaza de optimism: O sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca .

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

Nicusor Dan, mesaj pentru alegatorul PSD: il invit sa se uite daca Bucurestiul e curat, daca sunt gropi in asfalt, daca are apa calda, daca in transportul in comun e aer conditinat

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in opinia sa, el are prima sansa de a castiga batalia electorala. Dan a subliniat ca bucurestenii trebuie sa se prezinte la urne de.

Sotia lui Nicusor Dan rupe tacerea. Cum se comporta, de fapt, cu fetita lor

Parerile sunt impartite cand vine vorba de Nicusor Dan. intr-un mesaj postat pe Facebook, sotia acestuia vorbeste despre cum se comporta candidatul la Primaria Capitalei cu familia sa. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Capitalei. El a castigat in fata Gabrielei Firea, cu 47,2%, in timp ce candidata PSD a obtinut doar 39%. Cum .

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara.

Nicusor Dan: Panarama inseamna persoana ridicola, care cauta scandal. Aparatul de propaganda al Gabrielei Firea m-a acuzat ca sunt misogin. il contrazice activitatea mea de 20 de ani

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca a folosit termenul de panarama cu sensul din dictionar: persoana ridicola, care cauta scandal si care.

Nicusor Dan: Bucurestenii nu au apa calda, iar companiile de caldura sunt conduse de un politist si o chimista. La iarna situatia va fi mult mai grava (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi, pentru B1 TV, ca principala sa contracandidata, Gabriela Firea PSD), nu a vrut sa participe la o dezbatere electorala cu el, pentru ca a.

EXCLUSIV Ultimul sondaj pe Bucuresti inainte de alegeri. Ce procent ii desparte pe Nicusor Dan si Gabriela Firea. Basescu e iesit din joc

Cu trei zile inainte de alegeri, Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, are un avans de doar doua procente in fata Gabrielei Firea, primarul in functie, potrivit unui sondaj Novel Research comandat de PNL si obtinut de Adevarul. Marja de eroare e de 3,7 %. Sondajul acopera si dezvaluirile despre Nicusor Dan si Caine. 35% din respondenti nu sunt siguri daca vor merge la urne.

Nicusor Dan: Problemele bucurestenilor vin din coruptie, din incompetenta si interesele gastii Firea - Pandele Care sunt solutiile (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a facut un scurt bilant al mandatului Gabrielei Firea la PMB si a rezumat solutiile cu care vine el pentru a rezolva gravele probleme ale Bucurestiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )