Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nicusor Dan, aparitie-soc la sediul PSD. A venit sa se inscrie in PSD!

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, aparitie-soc la sediul PSD. A venit sa se inscrie in PSD!

Nicusor Dan si-a dus sustinatorii la sediul Partidului Social Democrat. Candidatul Dreptei a afisat acolo un banner cu critici la adresa social democratilor si in special la adresa primarului general, Gabriela Firea. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan reactioneaza dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae si alti social-democrati ar fi depus un denunt la DNA impotriva sa. Nicusor Dan le-a laudat curajul de a intra in cladirea DNA-ului si a subliniat ca multi pesedisti intra, dar putini ies.

Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

In urma cu doua zile a fost facuta publica o inregistrare a lui Nicusor Dan. Cine este PSD-istul care l-a inregistrat pe candidatul la Primaria Capitalei. in 2017 acesta avea in declaratia de avere o garsoniera, iar in 2020 si-a amintit de doua terenuri. Cum i-a crescut averea omului PSD care l-a inregistrat pe Nicusor .

USR PLUS: impotriva lui Nicusor Dan se exercita practici PSD-iste de denigrare

USR PLUS Bucuresti considera ca impotriva lui Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei,.

VIDEO Nicusor Dan s-a rastit la reporterul Antena 3, cand a fost intrebat despre inregistrarea aparuta public: Este un fas. Vreau sa transmiteti sefilor dvs. cateva intrebari

Venit la sediul PSD sa afiseze harta cumetriilor din campania electorala, Nicusor Dan a ridicat tonul la reporterul Antena 3 care l-a intrebat despre inregistrarea aparuta recent in spatiul public si daca nu se gadeste sa se retraga din cursa.

Nicusor Dan si Violeta Alexandru, la sediul PSD: Aici este centrul coruptiei (VIDEO)

Candidatul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, impreuna cu Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si alti membri ai PNL si USR au mers joi in fata sediului Partidului Social Democrat PSD). Acestia au.

Nicusor Dan si Violeta Alexandru, la sediul PSD: Aici este centrul coruptiei (VIDEO)

Candidatul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, impreuna cu Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si alti membri ai PNL si USR au mers joi in fata sediului Partidului Social Democrat PSD). Acestia au.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan.

CIOLACU: Am discutat in PSD sa facem un ultim apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul lui Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis marti sa faca un ultimul apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul inregistrarii prezentate in spatiul public a discutiei lui Nicusor Dan cu Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4. Liderul social-democratilor a adaugat ca este evident un caz de trafic de influenta, iar Nicusor Dan, candidatul dreptei unite la Primaria Capitalei, care invoca salvarea spatiilor verzi, dovedeste exact opusul prin interventiile sale, conform news. ro.

LUDOVIC, DESPRE INREGISTRAREA CU NICUSOR DAN: O masura disperata a mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD

Inregistrarea aparuta in spatiul public cu Nicusor Dan este doar o masura disperata din partea mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD , care este disperat ca pierde teren pe zi ce trece, a afirmat astazi premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )