Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nicusor Dan: Avem nevoie de toti cei capabili sa lucreze la modernizarea sistemului de termoficare. Vrem sa facem reabilitari pe mai multe tronsoane in paralel, in diverse zone din Capitala

B1 B1,
Nicusor Dan: Avem nevoie de toti cei capabili sa lucreze la modernizarea sistemului de termoficare. Vrem sa facem reabilitari pe mai multe tronsoane in paralel, in diverse zone din Capitala

Nicusor Dan, primarul general al Municipiului Bucuresti, a avut marti o prima intalnire cu reprezentantii companiilor care deruleaza activitati in domeniul modernizarii si reparatiilor retelelor si. continuă pe B1

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Nicusor Dan despre reabilitarea retelei de termoficare cu fonduri europene: Vom face o mare licitatie in cursul lunii februarie Invit constructorii la discutii

Primaria Capitalei face primii pasi pentru reabilitarea retelei principale de termoficare din Bucuresti, cu cei 300 milioane de euro din fonduri europene. Primarul general, Nicusor Dan, invita saptamana aceasta constructorii din domeniu la discutii, pe caietele de sarcini, astfel incat licitatia sa poata fi lansata in luna februarie, iar problemele din caietele de sarcini sa se rezolve inainte. Nicusor Dan nu a dat un termen la care vor incepe lucrarile, deoarece aceasta depinde de finalizarea licitatiei, insa a anuntat ca isi doreste ca in 2021 sa fie reabilitati 60 km de retea principala, costurile fiind de 90 milioane de euro.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

Nicusor Dan ii ia apararea lui Ludovic Orban in contextul scandalului din PNL: Orban are trei mari merite

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a comentat luni seara situatia din PNL unde mai multi lideri cer demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. Nicusor Dan a precizat ca are un mare respect pentru calitatile de om politic ale lui Orban si a precizat ca liderul PNL are trei mari merite.

NICUSOR DAN: 15-20% din blocurile din Bucuresti primesc caldura sub parametri

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ieri seara, la Digi24, ca in 15-20% dintre blocurile bucurestene furnizarea agentului termic se realizeaza sub parametri si ca Termoenergetica a decis sa nu creasca presiunea, pentru a nu risca aparitia unei avarii, relateaza Hotnews.

Nicusor Dan, despre lipsa caldurii din Bucuresti: Sunt tari europene in care e o normalitate sa ai 19 grade

Nicusor Dan a venit cu informatii noi referitoare la lipsa apei calde si a caldurii. Dupa ce acesta a promis o Capitala cu caldura, momentul in care afirmatiile i-au fost infirmate a venit. O cincime din blocurile din Bucuresti se confrunta cu o situatie grea, astfel ca oamenii trebuie sa faca frigul in apartamente. Motivele .

Nicusor Dan, intrebat daca Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze de la conducerea PNL: Are doua sau trei mari merite

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, intrebat daca Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze din fruntea PNL, a declarat, luni seara, ca fostul premier are trei mari merite: a stabilizat PNL, a schimbat Guvernul Dancila si a contribuit decisiv ca Bucurestiul sa aiba primar de dreapta. Am un mare respect pentru el, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan s-a intalnit cu reprezentantii companiilor din domeniul reparatiilor retelelor de termoficare

Nicusor Dan a avut marti o prima intalnire cu reprezentantii companiilor care desfasoara activitati in domeniul modernizarii si reparatiilor retelelor si instalatiilor de termoficare, in conditiile in care Primaria Capitalei va demara in curand un plan ambitios de modernizare a sistemului de transport al agentului termic in Bucuresti.

Gabriela Firea, dupa anuntul lui Nicusor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot!

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Nicusor Dan, actualul edil al Capitalei, a anuntat ca vehiculele STB vor fi decolantate: Pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. il deranjeaza realizarile mele, spune fostul edil intr-o postare pe Facebook.

Nicusor Dan promite ca nu vom mai avea bucuresteni transpirati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, regreta eroarea administratiei publice locale, care a pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )