Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nicusor Dan, despre o criza financiara la Primaria Municipiului Bucuresti: Exista o datorie curenta de 4 miliarde de lei

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, despre o criza financiara la Primaria Municipiului Bucuresti: Exista o datorie curenta de 4 miliarde de lei

Nicusor Dan a declarat marti ca cea mai grea problema de la Primaria Bucuresti este criza financiara: Exista facturi intregi si drepturi care n-au fost platite. La o estimare grosiera exista o datorie curenta de vreo 4 miliarde de lei. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit despre problemele Bucurestiului in ceea ce priveste nivelul de poluare, duminica seara, in direct pe B1 TV, si sustine ca exista doua chestiuni care trebuie facute in directia.

Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat marti seara Nicusor Dan, potrivit News. ro.

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

Nicusor Dan, despre epidemia de COVID-19 din Capitala: Situatia este foarte grava. Exista un plan de masuri pe care abia astept sa il punem in practica pentru ca, astfel, sa rupem lanturile de transmitere a bolii (VIDEO)

Bucurestiul a inregistrat 555 de cazuri noi de COVID-19 si a ajuns la un numar total de peste 31. 000 de imbolnaviri, potrivit bilantului prezentat duminica de catre Grupul de Comunicare Strategica.

Nicusor Dan ramane primarul Capitalei

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan ca primar al Capitalei. Instanta a respins toate apelurile formulate impotriva validarii acestuia.

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

Instanta valideaza mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Judecatorii au constatat ca oamenii Gabrielei Firea au depus tardiv cele 52 de apeluri

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul de primar al Capitalei obtinut de Nicusor Dan la alegerile locale, dupa ce a respins ca tardiv formulate apelurile declarate de oamenii Gabrielei Firea impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti pronuntata in data de 12 octombrie.

CAPITALA ARE UN NOU PRIMAR GENERAL Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan

Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, ieri, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz. Decizia instantei este definitiva, iar la prima sedinta de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, noul primar general va depune juramantul de investitura in functie.

Instanta judeca luni contestatiile impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan. El spera sa fie instalat joi sau vineri

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa judece luni cele 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan, care se declara convins ca rezultatul va fi cel normal, pentru ca nu exista probe in acele contestatii, iar joi sau vineri, cel tarziu, va fi instalat la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )