Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nicusor Dan, despre renuntarea la candidatura: Nu se pune problema retragerii

B1 B1,
Nicusor Dan, despre renuntarea la candidatura: Nu se pune problema retragerii

Candidatul dreptei la Primaria Generala a Capitalei a oferit cateva declaratii cu privire la o posibila retragere din cursa electorala, dupa ce a fost acuzat ca ar fi intervenit pentru oprirea unei demolari din. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre renuntarea la candidatura: Nu se pune problema retragerii

Candidatul dreptei la Primaria Generala a Capitalei a oferit cateva declaratii cu privire la o posibila retragere din cursa electorala, dupa ce a fost acuzat ca ar fi intervenit pentru oprirea unei demolari din.

Reactia DNA in cazul inregistrarii audio in care Nicusor Dan intervine pentru un afacerist controversat

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat, luni, dupa aparitia in presa a inregistrarii in care candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, intervine pentru un afacerist controversat pentru a rezolva o problema legata de un restaurant.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat .

Ce spune Orban despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze

Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze pe Nicusor Dan, a afirmat marti liderul PNL, intrebat despre inregistrarea unei discutii intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor.

VIDEO Nicusor Dan s-a rastit la reporterul Antena 3, cand a fost intrebat despre inregistrarea aparuta public: Este un fas. Vreau sa transmiteti sefilor dvs. cateva intrebari

Venit la sediul PSD sa afiseze harta cumetriilor din campania electorala, Nicusor Dan a ridicat tonul la reporterul Antena 3 care l-a intrebat despre inregistrarea aparuta recent in spatiul public si daca nu se gadeste sa se retraga din cursa.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

LUDOVIC, DESPRE INREGISTRAREA CU NICUSOR DAN: O masura disperata a mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD

Inregistrarea aparuta in spatiul public cu Nicusor Dan este doar o masura disperata din partea mafiotilor si interlopilor care sprijina PSD , care este disperat ca pierde teren pe zi ce trece, a afirmat astazi premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL.

CIOLACU DESPRE NICUSOR DAN: Purtator de vorbe pentru interlopi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni seara, facand referire la inregistrarile aparute in spatiul public, ca Nicusor Dan este un purtator de vorbe pentru interlopi, sustinand ca organele abilitate ar trebui sa se autosesizeze in acest caz, conform Agerpres.

Nicusor Dan ataca Antena 3 si RTV: Trustul dvs. nu a spus niciun cuvintel despre marile afaceri de coruptie si a luat un fas si l-a transformat intr-un elefant!

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, s-a contrat joi cu reporterul Antena 3, pe tema inregistrarii cu acesta si a faptului ca atat Antena 3, cat si RTV, ar fi decis sa mediatizeze subiectul, dar nu ar fi amintit de alte scandaluri de coruptie din Primaria Generala.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )