Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, dupa blocarea conturilor Primariei: Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizati un festival?

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, dupa blocarea conturilor Primariei: Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizati un festival?

Nicusor Dan afirma ca, in loc sa se ocupe de rezolvarea situatiei in cazul Constanda, primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a propus Consiliului General o solutie fara fundamentare, care nu putea fi votata. Mai mult, a cheltuit in avans banii Primariei Capitalei, iar acum nu mai are cu ce sa plateasca nimic, adauga Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Datoria curenta a Primariei Capitalei este 3,7 miliarde de lei

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca datoria Primariei municipiului Bucuresti, la sfarsitul lunii iunie, era de 3,7 miliarde lei, precizand ca primarul Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani, conform news. ro.

Nicusor Dan, dupa ce PMP a anuntat ca ar putea sa-l propuna pe Basescu la Primaria Capitalei: Sper sa nu aiba un candidat care sa rupa din voturile dreptei

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a spus, marti, ca isi doreste ca PMP sa nu aiba o propunere care sa rupa din voturile dreptei, declaratia venind in contextul in care PMP ia in considerare o candidatura a lui Traian Basescu la PMB.

Nicusor Dan, despre candidatura lui Tariceanu: Lupta mea este cu Gabriela Firea

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca nu vrea sa acorde importanta stirii privind candidatura lui Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca lupta sa este cu actualul edil, Gabriela Firea. in privinta unei eventuale candidaturi a lui Traian Basescu, Nicusor Dan afirma ca este firesc ca PMP sa aiba propriul candidat.

Nicusor Dan o acuza pe Firea ca a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani: Datoria curenta a Primariei Capitalei este 3,7 miliarde lei

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca datoria Primariei municipiului Bucuresti, la sfarsitul lunii iunie, era de 3,7 miliarde lei, precizand ca primarul Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani.

Nicusor Dan, despre Firea: Cand duci orasul in faliment, te ascunzi in gaura de sarpe de rusinea asta, nu vrei sa mai iei inca un mandat la primarie

Nicusor Dan a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Primaria Capitalei este in faliment. Candidatul PNL si USR-PLUS sustine ca datoria Primariei municipiului Bucuresti, la sfarsitul lunii iunie, era de 3,7 miliarde lei, precizand ca primarul Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani.

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea este un pericol public

Primaria Capitalei este in faliment, iar edilul general Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani al municipiului Bucuresti, a afirmat, ieri, Nicusor Dan, candidatul PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general.

Nicusor Dan catre Gabriela Firea: Cu ocazia falimentului, nu organizati un festival?

Risipa banilor, capusarea bugetului prin intermediul companiilor municipale si lipsa de interes a primarului Firea au condus la o situatie greu de imaginat pentru o capitala europeana: falimentul, afirma, vineri, Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei in alegerile din septembrie.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este un politician care isca conflicte cu toata lumea. Mi-e greu sa cred ca o sa ajunga vreodata presedintele PSD

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, il caracterizeaza pe principalul sau rival in cursa electorala, Gabriela Firea, drept un politician care isca conflicte cu toata lumea si spune ca ii vine greu sa creada ca Firea va putea deveni vreodata presedinte al PSD.

NICUSOR DAN: Sper ca PMP sa nu aiba un candidat care sa rupa din voturile dreptei

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spera ca Partidul Miscarea Populara sa nu aiba candidat propriu pentru fotoliul de primar general care sa rupa din voturile dreptei, mentionand ca este important ca municipiul sa scape de primarul Gabriela Firea si de PSD, conform news. ro.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei are o datorie de 3,7 miliarde, la care se adauga cele 4 miliarde lasate de RADET. Orasul e in colaps ELCEN ar putea incepe procedura de insolventa si cu Termoenergetica (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la functia de primar general al Bucurestiului, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca datoria curenta a Primariei Generale a Capitalei este de 3,7 miliard.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )