LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies
 • Candidatlu Dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan reactioneaza dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae si alti social-democrati ar fi depus un denunt la DNA impotriva acestuia. Nicusor Dan le-a laudat curajul de a intra in cladirea DNA-ului si a subliniat ca multi pesedisti intra, dar putini ies.
  Adevarul.ro - 16 Sep, 09:34

  Citeste articolul complet:
  Nicusor Dan, dupa ce mai multi senatori PSD au depus o plangere la DNA impotriva sa: Le-a luat ceva curaj sa intre in cladire. Multi pesedisti intra, putini ies


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.532 sec.