Libnet.ro
UNICEF

15:15

Olguta Vasilescu acuza ca viitorul guvern va mari bugetele Serviciilor si Presedintiei, taind pensii si salarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olguta Vasilescu acuza ca viitorul guvern va mari bugetele Serviciilor si Presedintiei, taind pensii si salarii

Deputatul social-democrat Lia Olguta Vasilescu sustine ca viitorul guvern va dubla bugetele Serviciilor si pe cel al Administratiei Prezidentiale, in timp ce va diminua pensiile, salariile si voucherele de vacanta. continuă pe Ziarul Bursa

Olguta Vasilescu, atac furibund la adresa lui Victor Ponta: Ne spune ca are telefonul plin de mesaje de la PSD-isi. Eu zic sa se uite in frigider

Deputatul social-democrat Lia Olguta Vasilescu sustine ca viitorul guvern va dubla bugetele Serviciilor si pe cel al Administratiei Prezidentiale, in timp ce va diminua pensiile, salariile si voucherele de.

Olguta Vasilescu i-a transmis lui Ponta sa se uite in frigider: Acolo vede mesajele noastre

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu i-a transmis, sambata, lui Victor Ponta sa se uite in frigider, pentru ca acolo va gasi mesajele transmise de PSD-isti, dupa ce din cauza tradarii lui, Partidul Social-Democrat, un partid de 40%, va ajunge in opozitie. Vasilescu i-a transmis si un mesaj facand referire la fabula Toporul si padurea, de Grigore Alexandrescu.

Gabriela Firea, selfie cu Olguta Vasilescu in startul campaniei prezidentiale: ViataMergeInainte NuMorCaii

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea si-a facut un selfie cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu in cadrul evenimentului de lansare a programului de candidat la prezidentiale a Vioricai Dancila. Firea a postat mai multe fotografii de la eveniment, precum si cateva mesaje scurte: NuMorCaii.

Gabriela Firea, discurs cu citate din generalul chinez Sun Tzu si selfie cu Olguta Vasilescu, la lansarea candidaturii Vioricai Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost prima care li s-a adresat pesedistilor la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la prezidentiale, i-a indemnat sa nu fie tristi ca a cazut Guvernul si l-a citat pe generalul chinez Sun Tzu. La finalul discursurilor, dominate de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, Firea si-a facut un selfie alaturi de Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu: Sunt convinsa ca hipsterii au sarbatorit cu sampanie caderea Guvernului, dar o sa vada cum li se taie veniturile, iar IT-istii vor vedea cum le vor creste impozitele

Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, la lansarea candidaturii Vioricai Dancila pentru alegerile prezidentiale, ca este convinsa ca hipsterii care au sarbatorit joi cu sampanie caderea guvernului au vazut apoi cum au dat navala investitorii straini, 1. 000 de km de autostrada construiti de PNL si trenurile aducand diaspora acasa, dar aceste lucruri sigur nu s-au intamplat si nici nu se va intampla. Mai mult, spunea ea, acestia vor vedea cum vor fi taiate veniturile si cum vor fi crescute impozitele pentru IT-isti.

Olguta Vasilescu: Hipsterii care au votat in mai dreapta, vineri au vazut 1.000 de km de autostrada construiti de PNL

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a facut mai multe ironii precum si atacuri asupra PNL, dar si Victor Ponta, sambata, la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la prezidentiale. Ponta a spus ca a primit mesaje de la colegi din PSD dupa motiune.

MOTIUNE DE CENZURA. Lia Olguta Vasilescu s-a dezlantuit la adresa Opozitiei: Castigati mai intai alegerile, nu faceti majoritati cu tradatorii si apoi vorbiti de legitimitate

Lia Olguta Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a rabufnit in plenul Parlamentului, dupa criticile aduse PSD de membrii Opozitiei, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii de cenzura. As.

Ponta huiduit: ,,sa se uite in frigider, Olguta Vasilescu la Romexpo, atacuri in rafala la Opozitie

Lansarea candidatului PSD la prezindentiale, Viorica Dancila are loc la Romexpo. Olguta atacuri in r.

Marian Oprisan, catre Olguta Vasilescu: Dai cautare pe google proasta Romaniei si iti da Dancila

La o zi dupa demiterea guvernului Dancila in urma motiunii de cenzura, Marian Oprisan intoarce armele. intr-o intalnire cu mai multi lideri ai partidului, acesta i-a transmis Olgutei Vasilescu sa caute pe Google proasta Romaniei; iti da Dancila.

Ce au discutat liderii PNL despre viitorul guvern: Fara ALDE si Pro Romania intr-o viitoare coalitie

Liderii liberali, reuniti vineri in sedinta Biroului Politic National BPN), au discutat, pe scurt, scenariile posibile post motiunea de cenzura si formarea unui guvern in jurul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )