LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Parlamentul da unda verde la folosirea ariilor protejate pentru lucrari de utilitati publice: in calitate de deputat, Gratiela Gavrilescu a votat legea, desi, ca ministru al Mediului a cerut retragerea proiectului(FOTO)
 • Romania risca sa fie din nou sanctionata de Comisia Europeana dupa ce Parlamentul a adoptat o lege care prevede folosirea ariilor protejate si rezervatiilor naturale pentru lucrari de utilitati publice....
  Ultimele articole - B1.ro - 18 Mai 2018, 13:12

  Citeste articolul complet:
  Parlamentul da unda verde la folosirea ariilor protejate pentru lucrari de utilitati publice: in calitate de deputat, Gratiela Gavrilescu a votat legea, desi, ca ministru al Mediului a cerut retragerea proiectului(FOTO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.376 sec.