Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul a votat: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie. Cand va incepe campania

Antena3 Antena3,
Parlamentul a votat: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie. Cand va incepe campania

Alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie, a decis, miercuri, Camera Deputatilor. Decizia acestui for decizional a fost luata astazi cu 253 de voturi pentru, doua voturi impotriva si 36 abtineri. Legea care stabileste data scrutinului urmeaza acum sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis, pentru a o promulga. continuă pe Antena3

Parlamentul a decis: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Camera Deputatilor a dezbatut si adoptat, miercuri, in regim de urgenta, proiectul de lege care stabileste datei alegerilor locale. Deputatii au adoptat initiativa legislativa cu 253 voturi pentru, 2 contra si 36 abtineri.

Senat: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Senatorii au adoptat, marti, proiectul de lege initiat de UDMR care stabileste ca alegerile locale sa se desfasoare pe 27 septembrie. Comisia Juridica a decis in cursul diminetii sa respinga proiectul initiat de Guvern care prevedea acelasi lucru si sa-l promoveze pe cel al UDMR cu noi amendamente.

Proiectul de lege privind data alegerilor pe 27 septembrie a trecut de Camera deputatilor

Cu 253 voturi pentru, 2 impotriva si 26 de abtineri, Camera deputatilor, in calitate de for decizional a stabilit ca alegerile locale vor avea loc in 27 septembrie.

Alegerile locale ar putea avea loc in 27 septembrie. Plenul Senatului ia in discutie, marti, proiectul initiat de Guvernul Orban

Comisia Juridica din Senatul Romaniei va dezbate, marti, proiectul de lege initiat de Guvernul Orban pentru programarea alegerilor locale din 2020 in data 27 septembrie, iar ulterior initiativa va fi luata in.

SENAT: Alegerile locale, in 27 septembrie

Alegerile locale se vor desfasura in 27 septembrie. Cel putin asa a decis, ieri, plenul Senatului care a adoptat, in calitate de prima Camera sesizata, propunerea legislativa a UDMR privind data alegerilor locale din aceasta toamna. Proiectul legislativ va fi inaintat Camerei Deputatilor, care este forul decizional.

Tomac: PNL, USR si PMP nu vor avea candidati comuni la sectoare Sunt oameni in USR care il urasc mai mult pe Nicusor Dan decat PSD

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, afirma ca, la nivelul Capitalei, PNL-USR-PMP nu vor avea candidati comuni la sectoare si nu vor exista liste comune impotriva PSD pentru alegerile locale.

USR cere organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Nu fiti Dragnea, domnule Ciolacu!

Presedintele USR, Dan Barna, solicita organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale din septembrie si cere presedintelui Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, sa nu se joace cu vointa poporului. Daca v-ati gandit ca oamenii vor fi demobilizati in august, va asigur ca va inselati, i-a transmis Barna lui Ciolacu.

Iohannis: Alegerile locale se pot organiza in septembrie. Nu evenimentul in sine e problema, ci campania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile locale se pot organiza in septembrie, daca se respecta regulile de protectie. El a precizat ca problema nu este procesul in sine, ci campania electorala care, de aceasta data, nu se va mai desfasura in mod traditional.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale! Lovitura neasteptata pentru social-democrati

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, pe o pagina de socializare, ca nu va mai candida din partea social-democratilor pentru un nou mandat la alegerile locale din aceasta toamna. Printre motive, edilul vorbeste de numeroase dezamagiri si revolte in calitate de membru PSD, mai ales in ultimii cinci ani, punctand si ca epoca Dragnea a fost o adevarata tragedie pentru PSD.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamna

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, astazi pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )