Libnet.ro
UNICEF

07:30

Planuri mari pe scena politica. Ce vor sa faca Dan Barna si Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Planuri mari pe scena politica. Ce vor sa faca Dan Barna si Dacian Ciolos

Sunt foarte multe planuri in aceasta perioada, pe scena politica. S-au facut multe planuri la prezidentiale. Mai multe sondaje pe aceasta tema au fost realizate. Obiectivul nostru e guvernarea pentru 2020. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si.

Dan Barna: E o recompensa meritata pentru ca Romania sa fie din nou in drum spre Europa si nu sa-si faca bagajele in afara ei

Ludovic Orban, Victor Ponta, Dan Barna si Eugen Tomac au fost invitati la PalatulCotroceni pentru a semna Acordulul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Liderul USR,.

Acordul Politic National propus de presedintele Klaus Iohannis, semnat astazi la Palatul Cotroceni. Vor participa Orban, Barna, Ponta si Tomac

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. Vor participa liderii partidelor care au acceptat propunerile sefului statului, respectiv Ludovic Orban, Dan Barna, Victor Ponta si Eugen Tomac.

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Liderul USR, Dan Barna, valideaza Antena 3 si continua sa il atace pe Iohannis: Oamenii m-au recunoscut la frizerie dupa ce am fost la emisiunea patriarhului Gadea Nu exclud o candidatura la Primaria Sibiului

Liderul USR, Dan Barna, valideaza in continuare Antena 3, afirmand, intr-un interviu pentru g4media. ro, ca oamenii l-au recunoscut la frizerie dupa ce a fost la emisiunea lui Mihai Gadea. Barna mai spune ca nu.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

DAN BARNA, USR: Un presedinte de tara trebuie sa fie vizibil

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, ieri seara, ca un presedinte al Romaniei trebuie sa fie vizibil si implicat, sa ofere credibilitate si profesionalism, adaugand ca acesta nu are un rol de administrator al unui oras, ci pe acela de a reprezenta societatea consistent, de a transmite mesajele si de a da viziunea pentru Romania.

Dan Barna, la semnarea Pactul National pentru o Romanie Europeana: Acest acord este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si FARA PENALI in functii publice (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, unde s-a semnat Pactul National pentru o Romanie Europeana, ca Uniunea Salvati Romania a semnat acest acord national pentru ca el contine ceea ce.

Dan Barna: ,,Am inceput sa primesc telefoane foarte feng shui

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fo.

Dan Barna: Am primit telefoane de la PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fost de a se lipi de Alianta USR PLUS, sustinand ca a primit telefoane foarte feng shui de la personalitati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )