Libnet.ro
UNICEF

18:45

PNL cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS: Cinismul atinge cote nebanuite. Da dovada a unei atitudini mizerabile

Adevărul Adevărul,
PNL cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS: Cinismul atinge cote nebanuite. Da dovada a unei atitudini mizerabile

Deputatul PNL, Antoneta Ionita, cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS, dupa ce acesta a declarat ca oamenii ar muri chiar daca sistemul pentru cardurile de sanatate ar functiona, asa ca opinia publica sa nu mai insiste pe acest subiect al blocarii sistemului. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila cere demisia directorului si purtatorului de cuvant de la CNAS

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii Sorina Pintea demisia presedintelui CNAS Razvan Teohari Vulcanescu si purtatorului de cuvant al institutiei Daniel Osmanovici in urma declaratiilor facute de cel din urma in care a spus ca oamenii mor si cu un sistem, si fara un sistem.

A 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al CNAS: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem

Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in cea de-a 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Daniel Osmanovici a declarat pentru RFI ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem. Medicii nu pot sa efectueze niciun fel de operatiuni medicale fara sa le inregistreze prin cardul national de sanatate, riscand sa achite contravaloarea lor din buzunar. in aceste conditii, pacientii care nu reprezinta urgente ajung sa fie trimisi acasa.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe director, iar Vulcanescu anunta ca nu pleaca!

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Viorica Dancila cere demisia directorului si a purtatorului de cuvant de la CNAS. Dancila e insa cea care il poate demite pe acesta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei, s.

Dorin Chirtoaca o acuza pe Zinaida Greceanii de implicare in furtul miliardului si cere demisia acesteia din functia de presedinte al Parlamentului

Liderul PL, Dorin Chirtoaca, o acuza pe presedinta PSRM, Zinaida Greceanii, de implicare in jaful bancar din Republica Moldova si cere demisia acesteia din functia de presedinte al Parlamentului. Liberalul afirma ca, daca cei din Blocul ACUM si Igor Dodon vor continua sa o protejeze pe Zinaida Greceanii, acestia vor fi considerati ca fiind complici la jaful respectiv.

Purtatorul de cuvant CNAS, prima reactie dupa controversata declaratie: Se poate intampla sa obosesti si sa gresesti

Purtatorul de cuvant de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Daniel Osmanovici, admite ca a gresit cand a facut declaratia pe tema defectiunii sistemului informatic de la CNAS si sustine ca.

Un fost ministru al Turismului cere demisia sefei de la Meteorologie: A indus panica in populatie si a golit litoralul romanesc

Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului in guvernele Grindeanu si Tudose, cere pe Facebook demisia directorului Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )