Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ponta, dupa demisia lui Moisa: PSD este condus de Cartelul de la Tel Drum pe un drum pe care PRM si PD au mers deja si au disparut

Adevărul Adevărul,
Ponta, dupa demisia lui Moisa: PSD este condus de Cartelul de la Tel Drum pe un drum pe care PRM si PD au mers deja si au disparut

Fostul premier Victor Ponta sustine, in urma demisiei europarlamentarului Sorin Moisa din PSD, ca partidul este condus de Liviu Dragnea si de apropiatii sai pe drumul nationalism-comunismului si nu spre o directie europeana de centru-stanga. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: PSD este condus de Cartel pe un drum pe care PD si PRM au mers deja si au disparut in istorie

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza, printr-o postare pe Facebook, dupa demisia din PSD a europarlamentarului Sorin Moisa. Ponta sustine ca in acestmoment PSD a fost confiscat de.

Olguta Vasilescu, dupa demisia lui Moisa: Un securist mititel. Pentru PSD el nu exista! Prindeti viteza ca are Ciolos nevoie de un argat acolo!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat sambata pe Facebook cu privire la europarlamentarul Sorin Moisa, care a anuntat ca isi da demisia criticand dur PSD si pe liderul acestuia, ca a auzit pentru prima oara de el abia cand sistemul il dadea ca varianta de premier si ca pentru PSD el nu exista. Mai mult, a scris intr-un alt comentariu ca a oierdut orea mult timp azi cu un securist mititel si neinsemnat ca el si l-a trimis sa prinda viteza ca are Ciolos nevoie de argat.

Catalin Ivan, despre demisia lui Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

Ioan Mircea Pascu, dupa demisia lui Sorin Moisa din PSD: Mereu a fost mai apropiat de Ciolos decat de PSD

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a vorbit despre demisia lui Sorin Moisa din PSD. El mereu a fost mai apropiat de grupul Ciolos decat de partid, a replicat europarlamentarul, dupa.

Lia Olguta Vasilescu, reactie virulenta dupa demisia lui Sorin Moisa: Pentru PSD el nu exista! Un securist mititel si neinsemnat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa europarlamentarului Sorin Moisa care a demisionat din PSD si a cerut public ca Liviu Dragnea sa se retraga din functiile pe care le.

Olguta Vasilescu, reactie dupa demisia lui Sorin Moisa din PSD: Un securist mititel si neinsemnat

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, a afirmat sambata ca Sorin Moisa nu exista pentru Partidul Social Democrat, catalogandu-l pe europarlamentar drept un securist.

Victor Ponta, inca un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Problema de fond a PSD este apararea dincolo de limita bunului simt a unor oameni care au incalcat legea

Victor Ponta l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa ce DNA a dezvaluit ca declaratiile lui Ponta, Grindeanu si Teodorovici au dus la finalizarea dosarului facut de subalternii lui Kovesi, Ponta a.

Un deputat PNL condamna colaborarea cu partidul lui Victor Ponta si Daniel Constantin: Tot ce vine din PSD este toxic

Deputatul PNL Pavel Popescu a condamnat vehement colaborara anuntata de Raluca Turcan cu reprezentantii partidului Pro Romania al lui Daniel Constantin, din care face parte si Victor Ponta, in urma unei intalniri pentru sustinerea motiunii de cenzura.

Gorghiu, despre rezolutia PSD impotriva statului paralel si ilegitim: Victimizarea PSD este un pic cam prea penibila

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a scris sambata peFacebookca tot ce nu asculta de PSD, e stat paralel! si ca este foarte posibil ca pana si legile economice sa comploteze impotriva lor, iar victimizarea PSD este un pic cam prea penibila. Asta dupa ce, vineri, PSD adoptat in Comitetul Executiv National o rezolutie prin care denunta existenta unui stat paralel si ilegitim care consuma resursele financiare ale Romaniei.

PSD este deja ISTORIE. VA DISPAREA ca PRM! Un cunoscut POLITICIAN ROMAN face PREDICTII SOCANTE!

Din pacate PSD azi este confiscat de Cartelul de la Teldrum format din fosti PD-isti cu gandire de baron - vataf local pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )