Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

B1 B1,
Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a. continuă pe B1

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

ANAF a inceput verificari la doua banci care sustin ca nu au profit. Premierul Tudose ameninta ca, daca se confirma, ii va anunta pe romani sa-si scoata banii de acolo

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat, duminica seara, premierul Mihai Tudose.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si seful Executivului, Mihai Tudose, au transmis, pe retelele sociale, mesaje in care si-au exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare atentie de catre autoritatile romane.

Mihai Tudose, despre bancile verificate de ANAF: Poate facem o fundatie sa le dam niste bani!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a.

Doua saptamani au trecut de cand Ministrul Carmen Dan si premierul Tudose refuza sa il demita pe Ciocoiu. Chestorul continua sa castige 23.000 lei/luna, cand 1,2 milioane de romani se zbat in saracie cu pensii de cel mult 500 de lei (FOTO)

Doua saptamani au trecut de cand B1. ro a relatat pe larg despre cazul chestorului Cornel Ciocoiu, pensionarul de lux angajat in Ministerul de Interne. Asemenea altor subordonati.

Imagini inedite. Premierul Tudose munceste duminica

Premierul Mihai Tudose a venit la munca intr-o zi de duminica. in fiecare saptamana, Tudose trebuie sa vina cu un raport in fata coalitiei, insa saptamana trecuta a fost.

Premierul Tudose l-a certat LIVE la Guvern pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti

Premierul Mihai Tudose l-a certat in debutul sedintei de guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a contrat dur pe Cuc pe tema pierderilor Tarom si a constructiei de autostrazi. Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti, a spus Tudose.

Premierul Tudose l-a certat IN DIRECT la Guvern pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti

Premierul Mihai Tudose l-a certat in debutul sedintei de guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a contrat dur pe Cuc pe tema pierderilor Tarom si a constructiei de autostrazi. Nu mai am pic de incredere in ce-mi spuneti, a spus Tudose.

Premierul Tudose despre compania TAROM: E un simbol national, nu va fi nici inchisa nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a declarat duminica, despre compania aeriana TAROM, ca aceasta e un simbol national al Romaniei si din acest motiv nu va fi nici inchisa, nici vanduta.

Pachetul de legi privind reforma Justitiei va fi gata pana la 1 septembrie, anunta premierul Tudose

Pachetul de legi privind reforma in Justitie va fi finalizat de ministrul Tudorel Toader pana la data de 1 septembrie, a anuntat premierul Mihai Tudose, duminica seara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )