Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis a acceptat propunerile de interimari la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de Pretutindeni

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a acceptat propunerile de interimari la Justitie, Fonduri Europene si Romanii de Pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici - ministru interimar al Fondurilor Europene. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru interimatele la Justitie, Fonduri europene si diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind demisiile din Guvern ale lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero si pentru numirea de interimari in locul acestora.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii interimari propusi de premier

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, astfel ca Ana Birchall, Eugen Teodorovici si Radu Stefan Oprea vor prelua temporar ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de pretutindeni.

Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar si la Fonduri Europene, a avut, miercuri seara, o prima reactie dupa ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. Back in business. Revin, chiar.

Ministerul Muncii acceseaza fonduri europene pentru persoanele cu dizabilitati

Autoritatea Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca au depus Fisa de Proiect pentru aprobarea acordarii de subventii din fonduri europene pentru achizitionarea de catre persoanele cu dizabilitati, de tehnologii si dispozitive asistive, informeaza un comunicat al Ministerului Muncii si Justitiei Social.

Premierul Cehiei spune ca nu va demisiona daca va fi inculpat pentru frauda cu fonduri europene

Premierul Cehiei, Andrej Babis, a anuntat astazi ca nu va demisiona daca va fi inculpat pentru rolul lui intr-o frauda de 2 milioane de euro din fonduri europene.

Dosarul in care Elena Udrea contesta condamnarea din Gala Bute, suspendat. Instanta suprema sesizeaza Curtea de Justitie a Uniunii Europene

Instanta suprema a dispus, luni, sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in procesul in care Elena Udrea solicita anularea condamnarii primite in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre trei intrebari legate de deciziile Curtii Constitutionale privind completurile de 5 judecatori si care afecteaza dosarele de fraude cu fonduri europene. De asemenea, inalta Curte a decis suspendarea judecarii contestatiei in anulare, pana cand CJUE va da o solutie in acest caz.

Eugen Nicolicea: Presedintele Iohannis a incalcat ultima decizie a CCR prin refuzul de a numi propunerile de ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a sustinut, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat ultima decizie a Curtii Constitutionale prin refuzul de a numi noii ministri. Dupa cum ati vazut, domnul.

Presedintele Iohannis se intalneste cu delegatia Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale.

Procurorul Mircea Negulescu, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu. Decretul vine in conditiile in care Negulescu a fost sanctionat disciplinar prin excluderea din magistratura.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, ca urmare a aplicarii sanctiunii disciplinare constand in excluderea din magistratura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )