Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la 13:00

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la 13:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa, marti,de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni.

Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru excelenta profesionala

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu, care a murit sambata noaptea, a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru promovarea intereselor Romaniei si excelenta profesionala, transmite Administratia Prezidentiala.

Comisarul european Vera Jourova se ntlneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul Justitiei

Comisarul european Vera Jourova, responsabil pentru justitie, consumatori si egalitatea de gen, va avea marti intrevederi cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sefa Instantei supreme, Cristina Tarcea, precum si cu presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei vizite oficiale pe care o efectueaza in Romania, informeaza Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

Iohannis aproba partial remanierea guvernamentala. Presedintele a lasat-o pe Olguta Vasilescu fara minister si a respins revocarea lui Paul Stanescu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a aprobat mare parte din propunerile de noi ministri, desi a sustinut ca intreaga remaniere guvernamentala este o solutie proasta. Seful statului a respins revocarea din functie a vicepremierului Paul Stanescu, care ocupa si functia de ministru al Dezvoltarii, post pentru care era propus Ilan Laufer. De asemenea, Iohannis a acceptat revocarea din functia de ministru al Muncii a Olgutei Vasilescu, dar a respins numirea ei in functia de ministru al Transporturilor. Prin urmare, Lia Olguta Vasilescu nu mai face parte din Guvernul Dancila. in schimb, ramane in Executiv Paul Stanescu.

UPDATE - Iohannis aproba partial remanierea guvernamentala. Presedintele a lasat-o pe Olguta Vasilescu fara minister si a respins revocarea lui Paul Stanescu. Ce prevede procedura

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a aprobat mare parte din propunerile de noi ministri, desi a sustinut ca intreaga remaniere guvernamentala este o solutie proasta. Seful statului a respins revocarea din functie a vicepremierului Paul Stanescu, care ocupa si functia de ministru al Dezvoltarii, post pentru care era propus Ilan Laufer. De asemenea, Iohannis a acceptat revocarea din functia de ministru al Muncii a Olgutei Vasilescu, dar a respins numirea ei in functia de ministru al Transporturilor. Prin urmare, Lia Olguta Vasilescu nu mai face parte din Guvernul Dancila. in schimb, ramane in Executiv Paul Stanescu. Presedintele poate refuza o singura data propunerea de numire a unui ministru, iar Guvernul trebuie sa nominalizeze o alta persoana decizie CCR).

UPDATE Iohannis aproba partial remanierea guvernamentala. Presedintele a lasat-o pe Olguta Vasilescu fara minister si a respins revocarea lui Paul Stanescu. Ce prevede procedura

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a aprobat mare parte din propunerile de noi ministri, desi a sustinut ca intreaga remaniere guvernamentala este o solutie proasta. Seful statului a respins revocarea din functie a vicepremierului Paul Stanescu, care ocupa si functia de ministru al Dezvoltarii, post pentru care era propus Ilan Laufer. De asemenea, Iohannis a acceptat revocarea din functia de ministru al Muncii a Olgutei Vasilescu, dar a respins numirea ei in functia de ministru al Transporturilor. Prin urmare, Lia Olguta Vasilescu nu mai face parte din Guvernul Dancila, in timp ce Lucian Sova isi pastreaza portofoliul Transporturilor. Si Paul Stanescu ramane in Executiv. Presedintele poate refuza o singura data propunerea de numire a unei persoane in functia de ministru, iar Guvernul trebuie sa nominalizeze o alta persoana CCR).

De ce a refuzat Klaus Iohannis desemnarea Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noua varianta de guvern Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat marti desemnarea Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Economiei. Presedintele Iohannis a explicat ca nu consider?.

OFICIAL: Lia Olguta Vasilescu a ramas fara loc in Guvernul Romaniei. Lovitura de maestru data de Klaus Iohannis (VIDEO)

Lovitura de teatru data de presedintele Klaus Iohannis! Seful statului a semnat decizia de inlocuirea din fruntea Ministerului Muncii a Liei Olguta Vasilescu si numire in loc a lui Marius Budai, precum a propus.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )