Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa. Luni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la dineul oficial oferit de cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, in onoarea sefilor de delegatii. Marti va avea loc intalnirea sefilor de stat si de guvern. Ulterior, seful statului va participa la Forumul la nivel inalt Europa-Africa. continuă pe Adevărul

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis participa, impreuna cu sotia, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Aceasta este prima iesire publica a lui Carmen Iohannis, dupa ce, la inceputul saptamanii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivand probleme de sanatate.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde se va discuta, in principal, despre viitorul buget al Uniunii Europene. De asemenea, in marja reuniunii Consiliului European, Iohannis va lua parta si la Summitul Euro in format extins.

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Summitul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la Bruxelles, la Summitul Euro in format extins la care va reitera sustinerea Romaniei pentru obiectivul de consolidare a Uniunii Economice si Monetare.

Iohannis participa maine la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa.

Iohannis participa la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa.

Sotii Iohannis participa la slujba de la Biserica Sfanta Treime

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu.

Iohannis participa astazi la Summitul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bruxelles, la Summitul Euro in format extins la care va reitera sustinerea Romaniei pentru obiectivul de consolidare a Uniunii Economice si Monetare.

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi si maine, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles unde se va discuta, in principal, despre viitorul buget al Uniunii Europene. De asemenea, in marja reuniunii Consiliului European, Iohannis va lua parta si la Summitul Euro in format extins.

KLAUS IOHANNIS: Suspendarea sedintei CSAT, de comun acord

Sedinta CSAT de saptamana aceasta a fost suspendata de comun acord, a declarat azi la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, bilant dupa doua zile petrecute la Bruxelles. Ce a discutat cu liderii europeni

Administratia Prezidentiala a facut bilantul celor doua zile petrecute de presedintele Klaus Iohannis la reuniunea Consiliului European de iarna de la Bruxelles, in marja careia s-a desfasurat si Summitul Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )