Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor de materiale de protectie prin Unifarm

Adevărul Adevărul,
Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor de materiale de protectie prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban merge in Camera Deputatilor pentru dezbateri pe tema achizitiilor prin Unifarm

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achizitiilor de masti prin Unifarm.

Ludovic Orban, chemat in Parlament sa explice achizitiile Unifarm

Premierul merge astazi in Camera Deputatilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru a prec.

Ludovic Orban da explicatii in Parlament despre achizitiile Unifarm

Premierul Ludovic Orban va fi prezent luni, la Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, la dezbaterea pe tema achizitiilor facute de Unifarm in contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Camera Deputatilor i-a adresat saptamana trecuta invitatia premierului de a participa la Ora prim-ministrului. Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face achizitii directe de masti de la Unifarm la preturi astronomice. Camera lucreaza in sesiune extraordinara.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu, catre Ludovic Orban: De patru luni va spunem clar si raspicat: Guvernati, nu mai furati!

Acuzatii grave la adresa premierului facute de presedintele interimar al PSD. Marcel Ciolacu sustine ca Ludovic Orban a profitat de situatia generata de pandemia de coronavirus pentru a-si indestula prietenii politici si ca l-au interesat doar banii si distrugerea economiei.

LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine, potrivit HotNews. ro.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala pentru scandalul Unifarm in fata Parlamentului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca premierul Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala in fata Parlamentului pentru scandalul Unifarm.

Scolile ar putea ramane inchise inclusiv la toamna Premierul Ludovic Orban: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice situatie

In cazul in care pandemia de coronavirus va continua pe o panta ascendenta in Romania, reinceperea cursurilor din toamna s-ar putea face tot online, fara a fi deschise unitatile de invatamant,.

Dezbatere in Camera Deputatilor pe tema Unifarm, luni, la solicitarea PSD. Premierul Ludovic Orban: Toata lumea incearca sa creeze o legatura intre Guvern si directorul companiei

Camera Deputatilor are programata, luni, la solicitarea PSD, o dezbatere politica intitulataJaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face.

LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului , ca subiectul pentru care a fost invitat nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, mentionand ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )