Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRO Romania: Ministrul Muncii trebuie sa isi dea demisia urgent

Adevărul Adevărul,
PRO Romania: Ministrul Muncii trebuie sa isi dea demisia urgent

Partidul PRO Romania sustine ca Guvernul umileste copiii cu dizabilitati si familiile acestora pentru ca a permis cu buna stiinta situatia in care multi dintre asistentii personali sa fie concediati, dupa ce nu a alocat niciun ban in bugetul de anul acesta pentru plata acestor indemnizatii. continuă pe Adevărul

PRO ROMANIA: Ministrul Muncii trebuie sa isi dea demisia urgent

Guvernul umileste copiii cu dizabilitati si familiile acestora pentru ca a permis cu buna stiinta situatia in care multi dintre asistentii personali sa fie concediati, dupa ce nu a alocat niciun ban in bugetul de anul acesta pentru plata acestor indemnizatii, sustin reprezentantii Pro Romania intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Nicolae Banicioiu: Pro Romania va dona banii de campanie catre spitale. Propunem celorlalte partide sa-si dea mana si sa faca la fel

Prim-vicepresedintele Pro Romania, Nicolae Banicioiu, a propus partidelor ca banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta AEP) pentru campania electorala sa fie donati sectiilor de oncologie ale spitalelor. Acesta a mai adaugat ca indiferent de deciziile celorlalte partide, Pro Romania va dona suma respectiva.

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

Ministrul Muncii: in scolar 2019-2020 vor fi 70.000 de locuri pe foarte multe meserii, in scolile profesionale(VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum ca Guvernul are in vedere reinfiintarea scolilor profesionale, iar incepand din anul scolar 2019-2020, vor fi.

Ministrul Muncii, despre greva angajatilor de la Electrolux: Am reusit sa implementam trei directive si un regulament, la nivel de UE, care se refera la conditii mai bune de munca (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Se intampla acum, despre greva angajatilor de la Electrolux din Satu Mare, care a intrat deja in a opta saptamana. Angajatii.

Pro Romania propune partidelor ca banii primiti de la AEP sa fie donati spitalelor

Pro Romania lanseaza un apel catre partide sa doneze sectiilor de oncologie ale spitalelor banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta pentru campania electorala, a declarat, astazi, prim-vicepresedintele Pro Romania, Nicolae Banicioiu, conform Agerpres.

Vicepresedinte Pro Romania: Daca nu sunt bani de pensii, luati de la partide!

Emilia Meirosu, deputat Pro Romania, sustine ca, in realitate, nu sunt bani pentru legea pensiilor sustinuta de tandemul PSD -ALDE si se incearca pacalirea pensionarilor, prin aceasta amanare pana dupa alegerile din 2020.

Deputatul PSD de Arges Nicolae Georgescu s-a inscris in Pro Romania

Nicolae Georgescu, deputat PSD de Arges, s-a inscris in partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta.

PSD mai pierde un deputat. Georgescu s-a inscris in Pro Romania

Liviu Dragnea mai pierde un deputat, cu doar o luna inainte de alegerile auroparlamentare. Deputatul de Arges, Nicolae Georgescu, a demisionat din PSD si s-a inscris in Pro Romania. Astazi, am decis sa.

MIHAI TUDOSE: Pro Romania nu va participa la votul privind modificarile Codurilor penale

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, astazi, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )