Libnet.ro
UNICEF

05:15

PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?

Reprezentantii PSD au transmis ca guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru ca Exectivul PNL urmeaza sa redeschida discutiile cu Fondul Monetar International FMI) si apoi sa majoreze TVA, sa taie salarii si sa fac concedieri pentru a acoperi gaurile din buget cauzate de masurile haotice pe care le-a luat anul acesta, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a reactionat, vineri, cu un mesaj pe Facebook, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021. De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?, a scris Citu.

Schimb de replici intre social-democrati si Florin Citu. PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe 2021? Citu: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Schimb de replici pe Facebook intre ministrul Finantelor, Florin Citu, si reprezentantii PSD. Membrul Guvernului liberal le raspunde social-democratilor care s-au intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe.

PSD: Liberalii ascund bugetul pe 2021 pentru ca nu vor ca romanii sa stie, inainte de alegeri, ca pregatesc taieri de salarii, concedieri masive si majorarea TVA

PSD acuza Guvernul PNL ca nu vrea sa prezinte acum public proiectul de buget pe 2021 deoarece liberalii s-ar da astfel de gol ca pregatesc mai multe masuri de auteritate pentru anul urmator, or nu vor sa faca as.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )