Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD spune motivul pentru care strainii au o impresie proasta despre Romania

Antena3 Antena3,
PSD spune motivul pentru care strainii au o impresie proasta despre Romania

Social-democratii au reactionat la declaratiile, de marti din Germania, ale presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca nu este de mirare ca strainii au o perceptie proasta despre Romania, in conditiile in ca. continuă pe Antena3

PSD il critica pe Iohannis: Nu trebuie sa ne mai miram ca strainii au o impresie proasta despre Romania, cand insusi primul om din stat isi critica tara

PSD sustine ca nu trebuie sa ne mai miram ca strainii au o impresie proasta despre Romania, cand insusi primul om din stat isi critica tara in fata presei internationale. Acesta este mesajul distribuit de PSD marti seara pe Facebook.

Presedintele Iohannis, nou atac la Guvern: PSD cauta solutii pentru Dragnea

Klaus Iohannis a participat la semnarea tratatului franco-german de la Achen, unde a tinut o declaratie de presa. Presedintele a atacat din nou Guvernul si sustine ca PSD cauta solutii pentru a-l scapa pe.

Motivul socant pentru care cadavrul unui bebelus este tinut de doua luni la morga din Vaslui

Cadavrul unui bebelus este tinut la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui de doua luni, iar familia nu a putut sa-si inmormanteze copilul, deoarece autoritatile nu au gasit o solutie pentru.

Gestul impresionant al unui baietel de 8 ani. Motivul pentru care si-a lasat parul sa creasca timp de doi ani

Un baietel in varsta de doar opt ani din Statele Unite a decis sa faca un gest impresionant dupa ce a aflat de la mama lui povestea unei fetite bolnave de cancer. Dupa doi ani in care si-a lasat parul sa creasca, copilul l-a donat pentru realizarea unor peruci care sa ajunga la fetitele ce-si pierd parul in timpul chimioterapiei.

Motivul incredibil pentru care ar trebui sa adaugi bicarbonat de sodiu in ceaiul verde

Ceaiul verde este o bautura extrem de sanatoasa. in combinatie cu bicarbonatul de sodiu face insa adevarate minuni. Daca il combini cu bicarbonatul de sodiu, obtii o bautura care te ajuta sa slabest.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )