Libnet.ro
UNICEF

19:00

PSD vrea organizarea referendumului Fara penali in functii publice pe 23 august

Adevărul Adevărul,
PSD vrea organizarea referendumului Fara penali in functii publice pe 23 august

Purtatorul de cuvant al formatiunii, Lucian Romascanu, a explicat dupa sedinta ca din calculele PSD referendumul se va organiza pe 23 august. ProiectulFara Penali in Functii Publice prevede ca nu pot ocupa functii publice persoanele condamnate definitiv. continuă pe Adevărul

USR cere organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Nu fiti Dragnea, domnule Ciolacu!

Presedintele USR, Dan Barna, solicita organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale din septembrie si cere presedintelui Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, sa nu se joace cu vointa poporului. Daca v-ati gandit ca oamenii vor fi demobilizati in august, va asigur ca va inselati, i-a transmis Barna lui Ciolacu.

USR cere organizarea referendumului fara penali in functii publice odata cu localele

Dan Barna cere ca referendumul fara penali in functii publice sa fie organizat odata cu alegerile locale. Liderul USR a facut aceasta solicitare in timpul sedintei Parlamentului la care a fost invitat premierul Ludovic Orban sa dea explicatii despre achizitiile de la Unifarm.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )