LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Rafila: Daca ar trebui sa incalc crezul profesional sau moralitatea, as renunta, cu siguranta, la calitatea de membru PSD Despre reactiile primite dupa ce a intrat in politica
 • Alexandru Rafila - unul dintre cei mai mediatizati medici in perioada pandemiei, care va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti - sustine ca ar renunta la calitatea de membru de partid daca ar trebui sa isi incalce crezul profesional sau moralitatea.
  Hotnews.ro Actualitate - 17 Oct, 16:12

  Citeste articolul complet:
  Rafila: Daca ar trebui sa incalc crezul profesional sau moralitatea, as renunta, cu siguranta, la calitatea de membru PSD Despre reactiile primite dupa ce a intrat in politica


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.523 sec.