Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rares Bogdan: Am avut, inca o data, imaginea unei tari abandonate, unde Justitia nu functioneaza. Atacam decizia de clasare a dosarului 10 august la CEDO pentru a veni instanta europeana sa-l redeschida (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Am avut, inca o data, imaginea unei tari abandonate, unde Justitia nu functioneaza. Atacam decizia de clasare a dosarului 10 august la CEDO pentru a veni instanta europeana sa-l redeschida (VIDEO)

Rares Bogan a vorbit marti seara despre dezamagieape care a simtit-o in momentul in care a auzit ca Dosarul 10 august a fost clasat definitiv. Europarlamentarul a intervenit telefonic in emisiunea. continuă pe B1

De ce s-a mutat Rares Bogdan gard in gard cu Gigi Becali. Vicepresedintele PNL i-a uimit pe toti

Europarlamentarul Rares Bogdan s-a mutat in Pipera, iar acum este vecin cu Gici Becali. El cumpara de la Gigi Becali branza si zarzavaturi. Mutarea lui Rares Bogdan a avut loc anul trecut, in plina pandemie, intr-o vila de 320 mp, chiar gard in gard cu Gigi Becali, despre care spune ca se intelege foarte bine .

Rares Bogdan, umilit de soferii romani de TIR. Cum i-au demontat toate minciunile spuse ieri

Rares Bogdan a fost umilit de soferii romani de TIR. Dupa ce europarlamentarul s-a laudat, joi, ca a avut dreptate in legatura cu Pachetul de Mobilitate I, intrucat Comisia Europeana a confirmat ca acesta n-a fost o prostie, un reprezentant al celor care conduc aceste autovehicule i-au dat o replica prin care a demontat toata .

Soferii romani de TIR ii raspund lui Rares Bogdan: Stiti ce inseamna sa stai doua luni in cabina?

Soferii romani de TIR ii raspund lui Rares Bogdan, dupa ce europarlamentarul s-a laudat, intr-o postare pe Facebook, ca a avut dreptate in legatura cu Pachetul de Mobilitate I, respectiv ajutorul pe care aceasta lege il ofera transportatorilor romani si nu numai.

Disputa dintre Ungureanu si Rares Bogdan continua:Domnul Ungureanu nu e o voce, nu e Barna, Ciolos sau Voiculescu. Ce spun colegii din coalitie

Disputele dintre Emanuel Ungureanu si Rares Bogdan continua, dupa ce liberalul a fost acuzat ca a mancat bani frumosi de la institutii de stat. Parlamentarul USR PLUS revine pe pozitii si transmite ca Rares Bogdan a fost abonat la bani publici de-a lungul timpului. Drept raspuns,liberalul a transmis ca Ungureanu a ramas cu aceeasi retorica din timpul opozitiei agresive la PSD. Membri ai coalitiei de guvernare, dar si opozitia, au reactionat.

Rares Bogdan ii acuza pe liderii Coalitiei ca nu il sprijina pe Florin Citu

Rares Bogdan ii acuza pe liderii PNL ca nu il sprijina mai mult pe premierul Florin Citu pentru aplicarea masurilor reformiste din sectorul bugetar. Rugat sa vina cu un nume, Rares Bogdan l-a nominalizat pe presedintele UDMR Kelemen Hunor.

Rares Bogdan: Florin Citu avea nevoie de sustinerea liderilor PNL mai puternic decat o are

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan acuza ca premierul Florin Citu nu a fost suficient de mult sprijinit de liderii liberali pentru aplicarea masurilor reformiste in sectorul bugetar. Eu il sustin total pe Florin Citu in actul sau de reforma. De asemenea, exista un personaj mult mai important decat mine si cu mult mai multa forta decat mine care se afla in spatele lui Florin Citu, si acela se numeste presedintele Klaus Iohannis, a spus Rares Bogdan.

Rares Bogdan, aluzie la gestul lui Dan Barna din sedinta de plen: Gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie

Rares Bogdan a declarat ca gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie, facand aluzie la incidentul in care un angajat al Camerei Deputatilor a fost chemat pentru a-i ridica ochelarii lui Dan Barna. Nu cred ca e normal, dupa 7 ani de opozitie agresiva, sustinuti de oameni in strada, sa avem un comportament care sa semene cu cel al lui Adrian Nastase, a declarat Rares Bogdan fara sa ii rosteasca numele lui Barna.

RARES BOGDAN, DESPRE GESTUL LUI BARNA: Gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat ca gesturile mici tradeaza caracterele in momentele cheie, facand aluzia la liderul USR PLUS Dan Barna si la incidentul din Camera Deputatilor, in care un angajat al Camerei Deputatilor a fost chemat pentru a-i ridica ochelarii, cazuti de pe pupitru. Nu cred ca e normal, dupa 7 ani de opozitie agresiva, sustinuti de oameni in strada, cu o.

Rares Bogdan, raspuns pentru Emanuel Ungureanu: Sa nu uitam sa iubim Romania in fiecare zi, impreuna!ii doresc sanatate si mai putine frustrari

In urma acuzatiilor aduse de parlamentarul Emanuel Ungureanu, conform caruia Rares Bogdan critica USR PLUS pntru ca le-a inchis robinetul cu bani, liberalul a transmis ca nu doreste sa atace pe cineva, cu atat mai putin pe colegii de guvernare din USR PLUS.

Deputat USR, atac fara precedent la adresa lui Rares Bogdan:Au furat de au rupt. Le-am inchis robinetul cu bani

Deputatul USR-PLUS de Buzau,Emanuel Ungureanu, il acuza pe europarlamentarulRares Bogdan ca a mancat bani frumosi de la multe institutii de stat. Deputatul sustine ca motivul pentru care Rares Bogdan critica USR-PLUS este ca au inchis robinetul cu bani si concediaza managerii care ii umpleau de lovele.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )