Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan (PNL), despre modificarile aduse Codului penal: L-ar scapa pe seful PSD si alti membri ai camarilei de procese

B1 B1,
Rares Bogdan (PNL), despre modificarile aduse Codului penal: L-ar scapa pe seful PSD si alti membri ai camarilei de procese

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce majoritatea PSD-ALDE a trecut prin Parlament schimbarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Modificarile duc Romania in afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL), despre modificarea Codurilor penale: Cea mai grava lovitura data statului de drept din Romania si oamenilor cinstiti (VIDEO)

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, sustine ca modificarile aduse de PSD-ALDE Codurilor penale, si trecute prin Parlament, reprezinta cea mai grava lovitura data statului de drept din Romania si oa.

Procuror debusolat de modificarile aduse Codului Penal in Parlament: Infractorii care acum imi zambesc pe strada vor trece la nivelul urmator

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul Penal si Codul de procedura penala in Parlament in ziua de miercuri, 24 aprilie.

Rares Bogdan (PNL): Tudorele, nu uita, asteptam spovedania!

Rares Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare,intervine in scandalul dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. Liberalul sustine ca abia asteapta sa afle spovedania fostuluiministru al.

Liviu Avram, despre modificarile PSD la Codul penal: Multi social-democrati sunt probabil nefericiti. Ei sperau ca scapa toti

Jurnalistul Liviu Avram sustine ca mai multi social-democrati sunt nemultumiti de forma actuala a Codului penal, adoptata azi de Parlament, intrucat l-ar ajuta doar pe Liviu Dragnea si nu i-ar scapa si pe cei cu probleme din administratia publica.

Rares Bogdan: PNL va ATACA la CCR modificarile la cele doua Coduri, lucrurile NU vor ramane asa!

Partidul National Liberal PNL) va ataca modificarile Codului Penal si a Codului de Procedura Penala si va face o campanie uriasa pentru a se demonstra ca legislatia a fost modificata astfel incat Romania.

Rares Bogdan (PNL): Solicit public ca statul roman sa fie mult mai atent cu privire la teritoriile de peste Prut. Nu poate privi Republica Moldova ca orice stat de pe glob (VIDEO)

Prezent la Chisinau la un eveniment PNL alaturi de liderii unionisti Maia Sandu si Andrei Nastase, Rares Bogdan a facut un apel la adresa conducerii statului roman pentru a acorda o atentie speciala.

Camera Deputatilor a adoptat modificarile Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Rares Bogdan, despre candidatura lui Iurie Leanca pe lista partidului lui Ponta: in Parlamentul European nu pot sa ajunga infractori care au devalizat bugetul tarii lor (VIDEO)

Prezent la Chisinau la un eveniment de campanie al PNL, Rares Bogdan a aratat ca Romania va fi mereu o tara care sa sprijina Republica Moldova si drumul ei spre Uniunea Europeana. Candidatul PNL la alegerile.

Rares Bogdan, despre achitarea lui Tariceanu: Acum nu mai e statul paralel? Acum sa inteleg ca le convine (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a comentat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia de achitare luata de judecatorii de la Curtea Suprema i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )