LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Razboiul dintre Melescanu si Tariceanu se muta la tribunal: Decizia de excludere a mea din ALDE este ilegala. imi voi cauta dreptatea in Justitie
 • Presedintele Senatului Teodor Melescanu a afirmat joi ca isi va cauta dreptatea in instanta dupa ce Calin Popescu Taricenu a anuntat ieri in plenul Senatului ca acesta a fost dat afara din partid. Melescanu mai afirma ca decizia lui Tariceanu este ilegala si ca de fapt nici nu exista, si ii aminteste acestuia ca partidul nu este pe persoana fizica.
  Adevarul.ro - 12 Sep, 16:01

  Citeste articolul complet:
  Razboiul dintre Melescanu si Tariceanu se muta la tribunal: Decizia de excludere a mea din ALDE este ilegala. imi voi cauta dreptatea in Justitie


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.393 sec.