Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Iohannis dupa ce Dragnea a vorbit despre anuntarea candidatului PSD la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Iohannis dupa ce Dragnea a vorbit despre anuntarea candidatului PSD la prezidentiale

Klaus Iohannis considera ca social-democratii nu vor veni duminica seara cu un anunt clar privind candidatul formatiunii la prezidentialele din toamna. continuă pe Adevărul

Milla Jovovich a vorbit despre cea mai cumplita experienta din viata ei: Am facut un avort. inca am cosmaruri

Milla Jovovich 43 de ani) a vorbit deschis despre un moment cumplit din viata ei, cand a facut un avort. Actrita americana de origine ucraineana a facut dezvaluirea in contextul in care Alabama a dat o lege prin care interzice avortul, despre care vedeta crede ca ar putea pune in pericol femeile.

George R.R. Martin a vorbit despre finalul Game of Thrones si a dezvaluit cum se va termina povestea in carti

George R. Martin, creatorul seriei A Song of Ice and Fire, pe care s-a bazat serialul Game of Thrones, a reactionat la finalul seriei de pe HBO, vorbind despre sfarsitul povestii. Martin a promis.

Liviu Dragnea, declaratie despre statul paralel: Daca astia vor reveni la putere, vor face un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi

Liviu Dragnea sustine ca razboiul cu statul paralel nu este castigat. Liderul PSD considera ca actuala opozitie ar putea instaura un sistem represiv in cazul in care ar ajunge la putere. in 2016, PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )