Libnet.ro
UNICEF

08:45

PE reafirma sprijinul pentru candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE reafirma sprijinul pentru candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European

Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European si va transmite, in urmatoarele ore, o scrisoare Consiliului pentru reafirmarea sprijinului deplin al Parlamentului pentru Laura Codruta Kovesi ca procuror-sef european, se arata intr-un comunicat de presa al PE. continuă pe Ziarul Bursa

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, a precizat pentru politico. eu ca nu se retrage din cursa, in ciuda unor informatii potrivit carora ar urma sa fie numit in fruntea Parchetului financiar national al Frantei echivalentul DNA).

UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european

Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, a declarat marti Dacian Ciolos, liderul grupului parlamentarilor europeni Renew Europe, din care face parte si partidul presedintelui francez Emmanuel Macron, scrie Politico. eu.

Laura Codruta Kovesi, reconfirmata inca o data la Bruxelles. Cine si-a anuntat sprijinul pentru fosta sefa DNA

Parlamentul European va reconfirma public sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi. Mesajul va fi facut public inainte de intalnirea informala a Ministrilor de Justitie si Afaceri Interne. Mesaj de reconfirmare al spijinului catre Kovesi Conferinta Presedintilor, sefii grupurilor parlamentare, a decis ca in cursul zilei de joi Parlamentul European sa transmita un mesaj pentru reconfirmarea sprijinului .

Parlamentul European sustine deplin candidatura lui Kovesi pentru sefia Parchetului European

Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, potrivit unui comunicat al PE.

Parlamentul European isi pastreaza sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european

Parlamentul European isi mentine sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european, iar presedintele David Sassoli va trimite in acest sens o scrisoare Consiliului Uniunii Europene. Sassoli considera ca este esential sa se asigure cat mai curand anchetarea si urmarirea penala a infractiunilor impotriva bugetului Uniunii Europene.

Orban, intrebat de ce o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, intrebat fiind de ce o sustine pe Laura Codruta Kovesi p.

PE o sustine in continuare pe Kovesi la sefia Parchetului UE

La solicitarea Conferintei Presedintilor a Parlamentului European, presedintele David Sassoli va tri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )