Libnet.ro
UNICEF

11:15

Seful campaniei lui Donald Trump vine la Bucuresti. Cine e Brad Parscale

Adevărul Adevărul,
Seful campaniei lui Donald Trump vine la Bucuresti. Cine e Brad Parscale

Seful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine in Romania joi, unde va sta trei zile si va participa la cateva evenimente, urmand sa sustina o conferinta si la Palatul Parlamentului. continuă pe Adevărul

Seful campaniei lui Donald Trump vine la Bucuresti. Cu cine se va intalni Brad Parscale

Seful de campanie al lui Donald Trump vine in Romania. Brad Parscale si sotia sa vor sosi la Bucuresti in data de 21 februarie si vor sta timp de trei zile. El va sustine mai multe conferinte la Academia.

DONALD TRUMP ARE 90 DE ZILE SA DECIDA: Statele Unite ar putea impune tarife vamale pe masini

Departamentul de Comert al Statelor Unite SUA) a transmis, duminica, presedintelui american Donald Trump rezultatele unei investigatii in legatura cu pericolele la adresa securitatii nationale a SUA pe care le reprezinta importurile de autovehicule, investigatie care ar putea sta la baza cresterii tarifelor vamale la importurile de autovehicule si piese auto.

DONALD TRUMP: Construirea zidului cu Mexic urgenta nationala

Presedintele american, Donald Trump a promis ieri sa declare drept urgenta nationala construirea zidului dintre S. si Mexic fara acordul congresional, un pas care il poate conduce intr-un conflict cu Congresul in privinta puterilor constitutionale, scrie Reuters.

Donald Trump acuza un presupus plan ilegal de iNLATURARE a lui de la putere

Presedintele american Donald Trump a facut remarci dure pe Twitter, luni, cu privire la un interviu difuzat duminica in care se sustinea ca au existat discutii la nivel oficial pentru indepartarea sa din.

Donald Trump, propus la Premiul Nobel pentru Pace de catre prim-ministrul Japoniei

Prim-ministrul nipon, Shinzo Abe, nu a negat informatia cu privire la faptul ca l-ar fi propus pe presedintele american Donald Trump pentru Premiul Nobel pentru Pace, propunerea fiind facuta catre Comitetul Nobel,.

Donald Trump cere Europei sa primeasca inapoi 800 de combatanti ai Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a cerut sambata seara Europei sa primeasca inapoi sute de combatanti ai Statului Islamic capturati in Siria, amenintand ca SUA vor fi fortate in caz contrar sa-i elibereze, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Donald Trump vrea sa trimita sute de jihadisti ai Statului Islamic in Europa

Presedintele american Donald Trump a cerut sambata seara Europei sa primeasca inapoi sute de combatanti ai Stat Islamic capturati in Siria, amenintand ca SUA vor fi fortate in caz contrar sa-i.

Donald Trump decreteaza starea de urgenta pentru a construi zidul la frontiera dintre SUA si Mexic

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri dupa-amiaza, ca va decreta starea de urgenta la frontiera Statelor Unite cu Mexicul, pentru a putea aloca fonduri speciale in scopul construirii controversatului zid.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )