LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Un senator PNL a explicat pas cu pas de ce scenariul alegerilor anticipate este nerealist. Fenechiu: Alegeri locale in 2 tururi si desfiintarea Sectiei speciale, printre principiile agreate cu USR (VIDEO)
 • Senatorul PNL Daniel Fenechiu a demontat joi seara, in direct pe B1TV, ipoteza alegerilor anticipate, explicand principalele cauze pentru care un astfel de scenariu este nerealist. Demnitarul a precizat ca, ...
  Ultimele articole - B1.ro - 10 Oct, 19:28

  Citeste articolul complet:
  Un senator PNL a explicat pas cu pas de ce scenariul alegerilor anticipate este nerealist. Fenechiu: Alegeri locale in 2 tururi si desfiintarea Sectiei speciale, printre principiile agreate cu USR (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.378 sec.