Libnet.ro
UNICEF

06:15

SORIN GRINDEANU: in acest moment, in Biroul permanent al Senatului PSD nu mai are majoritate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN GRINDEANU: in acest moment, in Biroul permanent al Senatului PSD nu mai are majoritate

PSD nu mai are majoritate in Biroul permanent al Senatului, iar acest for nu s-a putut reuni pentru a pune pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerile parlamentare, retrimis de presedintele Klaus Iohannis in Parlament la reexaminare. continuă pe Ziarul Bursa

Biroul Permanent al Senatului si-a anulat sedinta din lipsa de cvorum. Avea o cerere de la Iohannis

Biroul Permanent al Senatului si-a anulat sedinta, luni, din lipsa de cvorum.

Sorin Grindeanu a prezentat 6 directii de guvernare PSD: Venim cu un program care are ca obiectiv siguranta locurilor de munca (VIDEO)

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a prezentat programul de guvernare Munca si Deminitate Sociala, propus de partid. Grindeanu a explicat ca noul program are ca obiectiv siguranta locurilor de munca, iar.

Sorin Grindeanu: Oricine incalca legea, plateste. Indiferent ca il cheama Ciolacu sau Grindeanu

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a spus ca oricine incalca legea trebuie sa plateasca. Mai mult, daca este persoana publica trebuie sa vina si cu scuze, a spus Grindeanu, intrebat despre cazul liderilor PSD fotografiati intr-un restaurant din Buzau.

Sorin Grindeanu despre planul PSD pentru combaterea pandemiei COVID-19: Urmeaza o lovitura economica direct in plex

Sorin Grindeanu a prezentat planul PSD pentru sanatate si combaterea pandemiei COVID-19: Daca Romania ar fi un pacient, astazi ar fi la terapie intensiva. Noi vrem sa punem sanatatea si tara pe primul loc.

Sorin Grindeanu, atac la Guvernul PNL: A esuat pe toate liniile

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a reprosat Guvernului PNL ca a esuat pe toate cele patru mari directii pe care orice guvern din lume trebuie sa le urmeze si sa le asigure.

Sorin Grindeanu: PNL se fereste sa prezinte proiectul de buget pe 2021 pentru ca acesta ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord cu FMI

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, sustine ca Guvernul se fereste sa prezinte proiectul de buget pe anul 2021 pentru ca acesta ar ascunde mariri de taxe si impozite, dar si un posibil acord.

Sorin Grindeanu, despre amenda primita de Marcel Ciolacu: Oricine incalca legea plateste, indiferent cum il cheama (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu a tinut in cursul zilei de duminica o conferinta de presa la sediul partidului, in care a prezentat Programul de Guvernare al social democratilor. intrebat de.

Gabriela Firea crede ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va propune premierul. Cele 4 nume avansate de social-democrata: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu sau Cristian Socol

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, este de parere ca social-democratii sunt cei care vor castiga alegerile parlamentare, scenariu in care, spune ea, este normal ca ei sa fie cei care propun.

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte PSD: O promptitudine pe care sper sa o mentina

Prim-vicepresedintele PSD a salut promptitudinea Politiei, pe care spune ca nu a vazut-o in urma cu cateva lui, cand mai multi membri ai Givernului Orabn au fost fotografiati fara masca la o intalnire de la Palatul Victoria.

Marcel Ciolacu: PNL are o agenda total separata fata de agenda romanilor din prezent. Toate deciziile Guvernului in acest moment au un substrat politic si o dorinta de a castiga alegerile (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, considera ca sanatatea romanilor ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 a tuturor politicienilor. Nu putem vorbi nici de Educatie, nici de locuri de munca, nici de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )