Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce spune prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vizita lui Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, in Statele Unite?

Adevărul Adevărul,
Ce spune prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vizita lui Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, in Statele Unite?

Vizita presedintelui Romaniei in Statele Unite este privita cu interes si in Republica Moldova datorita evolutiilor recente geopolitice din regiune. in interviul, pe care doamna prim-ministru Maia Sandu a avut amabilitatea sa mi-l acorde saptamana trecuta, am discutat despre aceasta vizita la Washington, dar si despre situatia politica de peste Prut, despre sarbatorirea Limbii romane si despre comemorarea Tratatului Ribbentrop-Molotov. continuă pe Adevărul

Daniela Bodrug, despre numirea lui Vladimir Turcan la sefia CCM: Maia Sandu a vandut tara lui Dodon

Vicepresedinta Partidului Miscarea Populara Antimafie, Daniela Bodrug, considera ca Maia Sandu a vandut tara lui Dodon in schimbul functiei de prim-ministru, dupa ce deputatul socialist Vladimir Turcan, persoana apropiata presedintele Republicii Moldova, a fost ales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale din Republica Moldova.

Maia Sandu, treziti-va ACUM. Candu sustine ca singura solutie pentru a nu permite Rusiei sa preia controlul in Moldova prin Dodon sunt anticipatele

Fostul presedinte al Parlamentului, Andrian Candu, considera ca Federatia Rusa preia controlul a tot mai multe institutii din Republica Moldova, prin intermediul lui Igor Dodon, dupa ce socialistul Vladimir Turcan a fost ales presedinte al Curtii Constitutionale. Deputatul PDM considera ca pentru a nu permite ca acest lucru sa se intample, Guvernul condus de Maia Sandu trebuie sa demisioneze, pentru a provoca alegeri parlamentare anticipate.

Andrian Candu, mesaj ironic catre Maia Sandu dupa ce Vladimir Turcan a ajuns sef la CCM: Felicitari! Simtiti aerul schimbarii?!

Fostul presedinte al Parlamentului, democratul Andrian Candu, a transmis un mesaj ironic pentru premierul Maia Sandu, pe care o felicita cu depolitizarea, dupa ce deputatul socialist Vladimir Turcan, persoana apropiata de Igor Dodon, a fost ales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale din Republica Moldova.

Maia Sandu acuza PSRM ca vrea sa preia controlul asupra CCM. Premierul crede ca votul prin care Turcan a ajuns la sefia CCM a fost viciat:Este un lucru grav

Premierul Maia Sandu sustine ca desemnarea unui exponent al Partidului Socialistilor in fruntea Curtii Constitutionale este un lucru grav care stirbeste si mai mult increderea in unica institutie de jurisdictie constitutionala din tara. Afirmatia a fost facuta dupa ce socialistul Vladimir Turcan, persoana apropaita de Igor Dodon, a ajuns in functia de presedinte al CCM, prin votul majoritatii judecatorilor din CCM.

Ramona Manescu, intrevedere cu ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona-Nicole Manescu, l-a primit, luni, pe ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Mihai Gribincea, intrevedere in cadrul careia s-a pus accent pe realizarea proiectelor si programelor concrete convenite intre Bucuresti si Chisinau.

USR, despre vizita cu elicopterul a lui Dancila: Nu e cumva tot din banii nostri?

Deputatul USR Claudiu Nasui a afirmat pe Facebook ca banii pe care Viorica Dancila i-a dat pe elicopterul privat in vizita din Moldova provin de fapt tot din taxele si impozitele cetatenilor. Acesta a amintit ca indemnizatia partidelor a crescut de la 16 milioane de lei in 2016 la 269 de milioane.

Dancila, despre vizita lui Iohannis in SUA: Subiectele care vor fi abordate trebuiau discutate inainte cu Guvernul Sa te duci doar ca sa faci o fotografie, nu este in beneficiul Romaniei

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca este importanta vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA, unde se va intalni cu omologul sau, Donald Trump, dar a subliniat ca la intoarcere trebuie sa spuna si ce a obtinut pentru Romania si sa nu se duca doar ca sa faca o fotografie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )