Libnet.ro
UNICEF

12:15

Surse: Candidatura lui Miron Cozma la prezidentiale a fost respinsa de BEC. Motivul: semnaturi false

Adevărul Adevărul,
Surse: Candidatura lui Miron Cozma la prezidentiale a fost respinsa de BEC. Motivul: semnaturi false

Biroul Electoral Central BEC) a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: o mare parte dintre semnaturile depuse erau false. Miron Cozma e al doilea candidat respins de BEC la prezidentiale, dupa Viorel Catarama. continuă pe Adevărul

BEC a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a respins duminica candidatura la alegerile prezidentiale a lui Miron Cozma. Luceafarul huilei a avut probleme cu semnaturile. Mai precis din cele 300. 000 de semnaturi aduse, BEC a eliminat.

Candidatura lui Miron Cozma la presedintie, respinsa de catre BEC: Circa 90% din semnaturile depuse sunt trase la xerox

Biroul Electoral Central a anuntat duminica respingerea candidaturii depuse de catre Miron Cozma pentru alegerile prezidentiale. Acestia motiveaza decizia prin faptul ca 87% din cele 310. 000 de semnaturi depuse.

BEC respinge si inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la prezidentiale. El a depus aproape 90% din semnaturi trase la xerox

Biroul Electoral Central BEC) a respins inregistrarea candidaturii lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unei decizii publicate duminica pe site-ul institutiei.

Catarama contesta la CCR decizia BEC prin care i-a fost respinsa candidatura: Este profund nelegala. Oricand, orice semnatura poate fi interpretata

Viorel Catarama va contesta la Curtea Constitutionala decizia Biroului Electoral Central prin care i-a fost respinsa candidatura la prezidentiale, noteaza Mediafax. Catarama sustine ca decizia BEC este profund nelegala si bazata pe aprecieri subiective.

Reorganizarea ANAF pe judete a fost respinsa de Senat

Proiectul de lege care prevedea reorganizarea activitatii ANAF, prin care se vor desfiinta celor opt directii regionale ale institutiei si, in schimb, se vor infiinta directiile finantelor publice judetene, care trecuse in luna februarie a acestui an de Parlament, a fost respins de Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )