Libnet.ro
UNICEF

11:15

SURSE: Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari, dupa criticile Comisiei de la Venetia pe tema justitiei

B1 B1,
SURSE: Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari, dupa criticile Comisiei de la Venetia pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ar intentiona sa convoace consultari cu liderii partidelor parlamentare in contextul criticilor venite de la expertii Comisiei de la Venetia cu privire la Codurile penale si. continuă pe B1

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari - surse

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa convoace partidele parlamentare la consultari. Potrivit surselor politice, convocarea, care ar urma sa se intample saptamana viitoare, vine in urma adoptarii.

Surse: Iohannis cheama partidele la Cotroceni dupa raportul critic al Comisiei de la Venetia pe Codurile penale si legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va chema partidele la consultari saptamana viitoare, dupa raportul extrem de critic al Comisie de la Venetia, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Digi24: Klaus Iohannis vrea sa cheme partidele la consultari pe tema raportului Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa cheme partidele parlamentare la consultari, dupa raportul dur al Comisiei de la Venetia cu privire la legile Justitiei si modificarea Codurilor penale, informeaza postul Digi24.

Klaus Iohannis, informatii despre Brexit: Optimismul pentru obtinerea unui acord s-a redus. Negocierile s-au impotmolit

Klaus Iohannis sustine ca negocierile pentru Brexit s-au impotmolit si optimismul pentru obtinerea unui acord a scazut considerabil. Dupa intalnirea de azi optimismul pentru obtinerea unui acord s-a redus.

Gafa de protocol a presedintelui Klaus Iohannis. Ce a facut seful statului la intalnirea cu premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa de protocol la intalnirea cu premierul italian Giuseppe Conte. Dupa prima parte a ceremonialului de primire, seful statului s-a intors si a vrut sa plece in interiorul Palatului Guvernului, desi ar fi trebuit sa mearga inainte, in curtea Palatului.

Iohannis cere demisia lui Toader, dupa raportul Comisiei de la Venetia: E inacceptabil ca intreaga legislatie sa fie dramatic alterata doar pentru ca unii lideri politici sa fie protejati de problemele cu Justitia

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca raportul Comisiei de la Venetia confirma problemele semnalate in ultimul an in privinta modificarilor aduse de PSD si ALDE legislatiei penale. Raportul expertilor.

Klaus Iohannis a ratat intalnirea de la reuniunea Consiliului European privind Brexitul. Anterior, sotii Iohannis au vizitat un parc arheologic (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a imbinat utilul cu placutul in timpul vizitei sale in Italia, incercand sa combine intalnirile oficiale cu vizitele turistice. Doar ca seful statului a absentat la sedint.

Ministrul Justitiei i-a trimis lui Klaus Iohannis noi propuneri de numiri in Parchetul General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis la Cotroceni noi propuneri de numiri in Parchetul General. Toader a anuntat, pe Facebook, ca i-a propus presedintelui Klaus iohannis numirea Iulianei Nedelcu in.

Anunt de ultima ora de la Cotroceni. Klaus Iohannis: Romania va continua sa...

Presedintele Klaus Iohannis a participat intre 18 si 19 octombrie, la Summit-ul Asia-Europe Meeting ASEM), cu tema Parteneri globali pentru provocari globale, organizat la Bruxelles. in discursul pe.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )