Libnet.ro
UNICEF

21:17

Tariceanu: Numirea lui Mircea Geoana la NATO, o reusita pentru Romania. Cred ca e omul potrivit la locul potrivit

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Numirea lui Mircea Geoana la NATO, o reusita pentru Romania. Cred ca e omul potrivit la locul potrivit

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, afirma ca numirea lui Mircea Geoana in functia de secretar general adjunct al NATO reprezinta o reusita pentru Romania, apreciind ca acesta este omul potrivit la locul potrivit. continuă pe Adevărul

Reactii dupa numirea lui Geoana la NATO. Tariceanu: O reusita pentru Romania Ciamba: Sunt increzator ca va face tot posibilul pentru imbunatatirea securitatii

Numirea lui Mircea Geoana in functia de adjunct al secretarului general al NATO reprezinta o reusita pentru Romania, spune liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

MAE, despre numirea lui Mircea Geoana ca secretar general adjunct al NATO

Ministrul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, ca numirea lui Mircea Geoana in functia de .

TARICEANU: Numirea lui Geoana - o reusita pentru tara noasta

Numirea lui Mircea Geoana in functia de secretar general adjunct al NATO reprezinta o reusita pentru Romania, a afirmat, astazi, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Tariceanu: Numirea lui Geoana - o reusita pentru Romania

Numirea lui Mircea Geoana in functia de secretar general adjunct al NATO reprezinta o reusita pentru.

Adrian Nastase, despre numirea lui Mircea Geoana ca secretar general adjunct al NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, l-a numit drept secretar general adjunct al Aliantei pe fostul ministru de externe al Romaniei, Mircea Geoana. Potrivit lui Adrian Nastase, aceasta numire este.

Un alt roman, dupa Mircea Geoana, in carti pentru sefia unei mari institutii internationale

Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energia Atomica AIEA), Yukiya Amano, intentioneaza sa demisioneze inainte de incheierea actualului sau mandat, din cauza unor probleme de sanatate, au.

Reactia Vioricai Dancila dupa ce Mircea Geoana a fost numit in conducerea NATO. Un roman cu vasta experienta politica

Mircea Geoana este oficial in conducerea NATO. Premierul Romaniei a tinut sa-l felicite in mod special pentru evenimentul petrecut. Ce a ales sa-i spuna Viorica Dancila? Viorica Dancila, mesaj dupa numirea lui Mircea Geoana in conducerea NATO Viorica Dancila l-a felicitat, in cursul zilei de miercuri, pe cel care ocupa acum locul in conducerea NATO, .

Ministrul Apararii, entuziasmat de succesul lui Geoana: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna pentru indeplinirea misiunilor ce ne revin in cadrul NATO

Ministrul Apararii s-a aratat foarte incantat de numirea lui Mircea Geoana in functia de secretar general adjunct al NATO. Gabriel Les a afirmat ca abia asteapta sa lucreze cu fostul sau coleg de partid, di.

Jens Stoltenberg a anuntat ca Mircea Geoana va fi adjunctul lui la NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat miercuri numirea lui Mircea Geoana ca secretar general adjunct al Aliantei, scrie Digi24. ro .

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )