Libnet.ro
UNICEF

07:16

Teodorovici nu a inteles nimic dupa iesirea mitocaneasca la adresa jurnalistei B1.RO: Aveti un fix? Care jigniri? imi dati telefonul domniei sale? (VIDEO)

B1 B1,
Teodorovici nu a inteles nimic dupa iesirea mitocaneasca la adresa jurnalistei B1.RO: Aveti un fix? Care jigniri? imi dati telefonul domniei sale? (VIDEO)

Eugen Orlando Teodorovici nu a inteles nimic dupa iesirea mitocaneasca la adresa jurnalistei B1. ROsi nici din reactiile vehemente la adresa lui ce au urmat dupa. intrebat de mai multe ori daca ii cere. continuă pe B1

Teodorovici refuza de doua zile sa ceara scuze pentru atitudinea de mitocan la adresa jurnalistei B1.RO. Numarul 2 in PSD, noua iesire nervoasa: Aveti un fix. Care jigniri? imi dati telefonul domniei sale? (VIDEO)

Eugen Orlando Teodorovici nu a inteles nimic dupa iesirea mitocaneasca la adresa jurnalistei B1. ROsi nici din reactiile vehemente la adresa lui ce au urmat dupa. intrebat de mai multe ori daca ii cere.

Val de indignare dupa iesirea mitocaneasca a lui Teodorovici la adresa reporterului B1.RO. Ce jeg scoate nea mizerie asta din el Nu mai are ce cauta in spatiul public dupa ce a jignit o femeie in acest hal! (VIDEO)

Eugen Orlando Teodorovici, inca ministru al Finantelor, a starnit revolta in spatiul public, dupa iesirea mitocaneasca la adresa unei jurnalisteB1. Suparat pe rezultatul de la motiunea de cenzur.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Iohannis: PSD-ul nu a inteles nimic din motiune. Niciodata in Romania sase formatiuni politice n-au reusit sa faca impreuna un lucru bun pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la reuniunea de la Brasov a liberalilor ca dupa ce PSD a lipsit de la consultarile de la Cotroceni, acestia nu au invatat nimic de la motiune si ca a ramas in contrasens cu romanii si Romania. Acesta a laudat apoi efortul opozitiei, notand ca niciodata in Romania sse formatiuni politice n-au reusit sa faca impreuna un lucru bun pentru romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )