LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Teodorovici refuza de doua zile sa ceara scuze pentru atitudinea de mitocan la adresa jurnalistei B1.RO. Numarul 2 in PSD, noua iesire nervoasa: Aveti un fix. Care jigniri? imi dati telefonul domniei sale? (VIDEO)
 • Eugen Orlando Teodorovici nu a inteles nimic dupa iesirea mitocaneasca la adresa jurnalistei B1.ROsi nici din reactiile vehemente la adresa lui ce au urmat dupa. intrebat de mai multe ori daca ii cere...
  Ultimele articole - B1.ro - 12 Oct, 15:46

  Citeste articolul complet:
  Teodorovici refuza de doua zile sa ceara scuze pentru atitudinea de mitocan la adresa jurnalistei B1.RO. Numarul 2 in PSD, noua iesire nervoasa: Aveti un fix. Care jigniri? imi dati telefonul domniei sale? (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.368 sec.