Libnet.ro
UNICEF

14:00

Traian Basescu o APARA pe Dancila: imi fac un AUTODENUNT!

B1 B1,
Traian Basescu o APARA pe Dancila: imi fac un AUTODENUNT!

Traian Basescu a declarat ca plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila este o prostie. Basescu s-a referit intai la jurnalistul Stelian Tanase, care afirmase ca fostul sef de. continuă pe B1

Traian Basescu: Dupa mandatul asta imi inchei activitatea politica (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca isi va incheia activitatea politica la finalul actualului mandat de senator. Liderul PMP a avertizat ca.

Ponta: Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, pe care il compara cu Traian Basescu. Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu - si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de.

Traian Basescu, dupa ce Onea si Negulescu au fost pusi sub cercetare penala: Avem o padure de portocali in parchetele noastre

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul din DNA, dupa ce Parchetul General a anuntat ca fostul al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt cercetati penal. Liderul.

Traian Basescu, un nou atac DEVASTATOR la adresa lui Nicolae Banicioiu: Asta e penal impreuna cu premierul

Traian Basescu a vorbit, duminica seara, despre plecarile din PSD catre Pro Romania. Cu aceasta ocazie, el a lansat noi critici indreptate impotriva fostului ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu,.

Traian Basescu explica de nu ar trebui demisa Kovesi: Trebuie sa isi duca mandatul pana la capat, ca sa ia toate socurile pe care DNA le-a facut sub comanda ei

Fostul presedinte Traian Basescu reitereaza faptul ca Laura Codruta Kovesi nu trebuie sa fie revocata de la sefia DNA. El argumenteaza ca, desi Kovesi a devenit un lider al inscenarilor facute de DNA, .

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa liderului PSD in scandalul procedurii de infringement: Sunt jocurile pe care le face Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul generat de declansarea procedurii de infringement la adresa Romaniei pentru neimplementarea Directivei UE privind respectarea prezumtiei de.

Traian Basescu sustine ca PSD s-ar putea SCINDA dupa valul de demisii

Plecarea mai multor parlamentari social-democrati la partidul lui Victor Ponta ar putea duce la scindarea PSD si la aparitia a doua formatiuni de stanga, este de parere Traian Basescu. Cat despre partidul pe.

Traian Basescu: A existat un plan de cooperare SRI-DNA care are nume de cod Bujorul(VIDEO)

Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre documentul secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care ar explica mai.

Traian Basescu, tot mai singur in politica. Partidul fostului presedinte ramane fara oameni

In partidul lui Basescu este o degringolada totala. Elena Udrea a fugit in America Latina, candidatul PMP la functia de premier Siefired Muresan a dezertatat la PNL, Gelu Visan si Radu Cristescu au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )