LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Traian Basescu, despre cazul Sorina: Tipul acesta de reactii ale oamenilor din justitie nu fac decat sa reduca increderea in Justitie Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei
 • Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.
  Adevarul.ro - 11 Iul, 22:53

  Citeste articolul complet:
  Traian Basescu, despre cazul Sorina: Tipul acesta de reactii ale oamenilor din justitie nu fac decat sa reduca increderea in Justitie Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.389 sec.