Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, despre cei care refuza guvernarea: isi bat joc nu de PNL, ci de electorat. Vor incepe sa ne creasca dobanzile Cine a facut diferenta la motiune, in opinia fostului presedinte (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre cei care refuza guvernarea: isi bat joc nu de PNL, ci de electorat. Vor incepe sa ne creasca dobanzile Cine a facut diferenta la motiune, in opinia fostului presedinte (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, vineri seara, in direct pe B1 TV, ca partidele care nu vor sa intre la guvernare, dupa ce au daramat Guvernul Dancila prin motiune de cenzura, isi bat joc nu de PNL, ci de. continuă pe B1

Traian Basescu, despre o posibila preluare a functiei de PREMIER: Romania trebuie sa aiba guvern! Votati de buna voie Orban daca vreti sa nu votati de nevoie Basescu

Traian Basescu neaga speculatiile lansate in spatiul publicconform carora ar urma sa fie premier daca Ludovic Orban nu reuseste sa isi valideze cabinetul. Ideea a pornit de la Robert Turcescu, care.

Un senator PNL multumeste PMP pentru pozitia ferma fata de viitorul Guvern Orban. Alina Gorghiu si Traian Basescu despre miscarile de trupe din Parlament, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Alina Gorghiu si Traian Basescu au cazut de acord, joi seara, in direct pe B1 TV, ca cine a votat motiunea de cenzura pentru rasturnarea Guvernului Dancila, are obligatia morala de a vota pentru.

Cum se comporta fostul ginere al lui Traian Basescu in compania celor doi copii pe care ii are cu Eba

Fostul ginere al lui Traian Basescu isi viziteaza cat de des poate cei doi copii pe care ii are cu Eba. Bogdan Ionescu si fiica fostului presedinte si-au incheiat povestea de iubire, in urma cu trei ani. De atunci, micutii au ramas in grija mamei, dar sunt scosi la plimbare sau dusi in vacanta de .

Visul lui Traian Basescu: Am acceptat propunerea lui Iohannis sa fiu premier

Traian Basescu spulbera orice fel de speculatie care a fost transmisain spatiul public conform carora ar urma sa fie premier daca Ludovic Orban nu reuseste sa isi valideze cabinetul.

Traian Basescu, jignire fara precedent la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: E o lipitoare

Traian Basescu i-a criticat pe liderii ALDE si Pro Romania dupa ce acestia au declarat ca nu vor Partidul Miscarea Populara PMP) in noul Guvern. Fostul presedinte al Romaniei i-a luat in colimator pe Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta si Kelemen Hunor. Despre liderul ALDE a spus ca este o lipitoare clientelara. Traian Basescu ii .

Traian Basescu: Daramand un Guvern si neparticipand la punerea celui de-al doilea, nu faci decat sa fii un ticalos de politician Fostul presedinte, despre neintarcatul Barna, lipitoarea Tariceanu si interesele lui Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul PMP Traian Basescu considera ca garnitura de partide, care a daramat Guvernul Dancila, trebuia sa-si manifeste sprijinul pentru un nou cabinet, in speta cel alcatuit de Ludovic.

Traian Basescu: Ponta, Tariceanu si Hunor fac ce stiu mai bine, santaj. Sunt responsabili ca nu s-a conturat un guvern

Traian Basescu a avut o replica dura dupa afirmatiile facute de Calin Popescu-Tariceanu si Kelemen Hunor, care au anuntat ca nu vor sustine un guvern care sa includa PMP-ul lui Petrov, numele pe care l-ar fi avut Basescu in colaborarea sa cu Securitatea.

Traian Basescu: Iohannis a aparat foarte bine directia Romaniei, chiar daca PSD a incercat sa mai fuga catre Est Fostul presedinte propune doua subiecte de dezbatere majora: Reintregirea tarii si Constitutia (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a declarat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca reintregirea teritoriala a Romaniei si modificarea Constitutiei, in sensul de a unifica puterea executiva, fie prin revenirea la.

Cate zile libere au mai ramas pentru bugetari, in 2019. Vesti proaste pentru cei care asteptau repaus de la stat

Cei care sperau sa primeasca mai multe zile libere din partea statului vor avea parte de o dezamagire. Asta deoarece in 2019, atat ziua de 30 noiembrie, cand este serbat Sfantul Andrei, dar si cea de 1 decembrie, cand este Ziua Nationala a Romania, pica in timpul weekend-ului. Cate zile libere au mai ramas pentru .

Pensii 2019. Se schimba varsta de pensionare. La cat ies la pensie cei care au lucrat in conditii speciale de munca

Romanii primesc o noua veste buna, dupa ce marti a fost adoptat un proiect legislativ care ii vizeaza pe cei care au lucrat in conditii speciale de munca. Varsta de pensionare pentru aceasta categorie a fost schimbata, iar proiectul de lege a primit un vot decisiv din partea deputatilor. Pensii 2019. Se schimba varsta de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )