Libnet.ro
UNICEF

23:15

TRAIAN BASESCU, mesaj DUR catre POLITICIENII MINCINOSI: Romania este capabila sa se reunifice cu Republica Moldova!

B1 B1,
TRAIAN BASESCU, mesaj DUR catre POLITICIENII MINCINOSI: Romania este capabila sa se reunifice cu Republica Moldova!

Traian Basescu a precizat, sambata, ca Romania este capabila sa sustina procesul de reunificare cu Republica. continuă pe B1

Traian Basescu, discurs furibund in Republica Moldova: A venit vremea sa reintregim tara

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat sambata, in Republica Moldova, ca Romania poate sustine, in prezent, procesul de reunificare a tarii, adaugand ca cele doua popoare vorbesc aceeasi limba,.

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care il plang pe Andrei Gheorghe: Cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui?

Oana Pellea este revoltata de faptul ca multi dintre oamenii care, in timpul vietii lui Andrei Gheorghe nu au stiut sa-l aprecieze, acum ii plang moartea. Actrita a transmis un mesaj dur pentru cei.

Traian Basescu face dezvaluiri explozive. Ce spune fostul presedinte despre Kovesi si Nastase

Traian Basescu iese la atac. Fostul presedinte face dezvaluiri explozive despre Adrian Nastase, Dan Voiculescu si Laura Codruta Kovesi. Totodata, acesta atrage atentia ca Inspectia Judiciaratrebuie.

Traian Basescu si Ludovic Orban vor participa la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si liderul PNL, Ludovic Orban, sunt in lista policitienilor romani care si-au confirmat prezenta la Marea Adunare Centenara de la Chisinau de duminica, 25 martie.

Liderul Trooper, mesaj dur la adresa ministrului Justitiei: Cum suporta poporul sa fie calcat pe cap in halul asta? Am ajuns acum sa platim criminalii

Alin Dinca, liderul formatiei rock Trooper, reactioneaza dur la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader, care lucreaza la un proiect legislativ ce prevede despagubiri si compensatii materiale pentru detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare.

Oana Pellea, mesaj DUR pentru laudatorii abia post-mortem ai lui Andrei Gheorghe: Mi-e RUSINE de rusinea lor

Actrita Oana Pellea a scris, pe pagina ei de Facebook, un mesaj critic la adresa celor care il lauda abia post-mortem pe Andrei Gheorghe, intreband retoric cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )