Libnet.ro
UNICEF

09:00

Traian Basescu sustine ca PSD s-ar putea SCINDA dupa valul de demisii

B1 B1,
Traian Basescu sustine ca PSD s-ar putea SCINDA dupa valul de demisii

Plecarea mai multor parlamentari social-democrati la partidul lui Victor Ponta ar putea duce la scindarea PSD si la aparitia a doua formatiuni de stanga, este de parere Traian Basescu. Cat despre partidul pe. continuă pe B1

Traian Basescu spune ca PSD s-ar putea scinda dupa valul de demisii

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat sambata, la Baia Mare, ca plecarea mai multor parlamentari social-democrati la partidul lui Victor Ponta ar putea duce la scindarea PSD si la aparitia a doua formatiuni de stanga, relateaza Agerpres.

Traian Basescu: A existat un plan de cooperare SRI-DNA care are nume de cod Bujorul(VIDEO)

Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre documentul secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care ar explica mai.

Traian Basescu: Dupa mandatul asta imi inchei activitatea politica (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca isi va incheia activitatea politica la finalul actualului mandat de senator. Liderul PMP a avertizat ca.

Ponta: Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, pe care il compara cu Traian Basescu. Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu - si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de.

Dan Voiculescu anunta ca a fost operat cu succes si sugereaza ca nu i-a trecut obsesia fata de Traian Basescu

Dan Voiculescu anunta sambata pe blogul sau ca a fost supus unei operatii care a durat zece ore, afirmand ca spera ca interventia sa-i prelungeasca viata si sustine ca are planuri indraznete.

Traian Basescu, tot mai singur in politica. Partidul fostului presedinte ramane fara oameni

In partidul lui Basescu este o degringolada totala. Elena Udrea a fugit in America Latina, candidatul PMP la functia de premier Siefired Muresan a dezertatat la PNL, Gelu Visan si Radu Cristescu au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )