Libnet.ro
UNICEF

14:45

Transport gratuit pentru toti elevii din tara. Ministrul Monica Anisie: Fiecare copil al Romaniei are dreptul la educatie

B1 B1,
Transport gratuit pentru toti elevii din tara. Ministrul Monica Anisie: Fiecare copil al Romaniei are dreptul la educatie

Elevii vor beneficia gratuit de transport local si feroviar, pe tot parcursul anului calendaristic, in conditiile in care, joi, Guvernul Orban a adoptat o hotarare prin care se reglementeaza procedura de. continuă pe B1

Elevii din Romania vor avea transport gratuit

Executivul a aprobat hotararea care prevede ca elevii vor beneficia in mod gratuit de transport in orice perioada a anului, iar cei care fac naveta intre localitatea de domiciliu si cea unde sunt scolarizati vor avea asigurat transport gratuit pe toata perioada anului scolar.

Pedepse cu inchisoarea de pana la zece ani pentru scoaterea din tara a produselor agricole si de masa lemnoasa

Senatul a adoptat, miercuri, un proiect de lege care face referire la masurile cu caracter temporar a scoterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania. Ce.

Proiect de lege ce prevede inchisoare pentru cei care scot lemnul din tara, aprobat de Senat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect de lege initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede interdictia cu caracter temporar a scoaterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania.

Prima transa de echipamente ATI donate de Grupul Digi a ajuns la spitalele din tara

Prima transa a donatiei de echipamente pentru tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensiva, realizata de Grupul Digi |RCS and RDS, a ajuns la spitalele din tara in perioada 22 - 25 mai 2020, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

Arabia Saudita: Printul bin Salman a luat ostatici copiii unui responsabil de rang inalt care a fugit din tara (presa turca)

O noua stire socanta vine din Arabia Saudita, tara marcata recent de scandalul uciderii ziaristului Jamal Khashoggi, scrie luni publicatia turca Sabah, citata de Rador. Potrivit acesteia, printul mostenitor al Arabiei Saudite, Muhammad bin Salman, i-ar fi luat ostatici pe copiii unui responsabil de rang inalt care a fugit din tara in urma cu trei ani si refuza sa se intoarca.

Raluca Turcan, despre transportul gratuit pentru elevi: Vor circula spre scoala doar pe baza carnetului de elev

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat astazi ca a fost adoptata procedura detaliata care va permite elevilor sa foloseasca, gratuit, transportul public pentru a merge la scoala. Ea spune ca elevii vor circula doar in baza carnetului de elev, iar decontul cheltuielilor se va face direct intre transportatori si stat.

Ambasadorul Marii Britanii: Cazul Kovesi va ramane unul de referinta pentru toti cei angrenati in lupta anticoruptie, nu doar in Romania

Victoria fostei sefe a DNA la CEDO este o confirmae a faptului ca, si fara sprijin politic, institutiile anti-coruptie din Romania si-au respectat mandatul, este de parere ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, care spune despre cazul Kovesi ca va ramane unul de referinta.

Autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale din aprilie, in contractie cu aproape 40% anan

In luna aprilie 2020, prima luna cu stare de urgenta totala, in intreaga tara s-au eliberat 2. 290 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 29,0% fata de luna martie 2020 si cu 37,5% fata de luna aprilie 2019, au anuntat vineri oficialii Institutului National de Statistica. Cele mai multe autorizatii circa 64%) au fost date in mediul rural. in comunicatul difuzat de statisticieni se mai arata ca pe primele 4 luni din acest an s-au eliberat 10. 935 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 11,4% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )