Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, chemat de Viorica Dancila la Guvern. SCANDAL imens din cauza RECURSULUI COMPENSATORIU (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, chemat de Viorica Dancila la Guvern. SCANDAL imens din cauza RECURSULUI COMPENSATORIU (VIDEO)

Scandal imens intre Palatele Victoria si Cotroceni din cauza recursului compensatoriu. Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului sa ia masuri imediate in privinta acestei legi, in baza careia au fost. continuă pe B1

intalnire intre Tudorel Toader si Viorica Dancila la Palatul Victoria

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost chemat la Palatul Victoria de Viorica Dancila. Premierul spunea aseara ca va sta de vorba cu ministrul despre recursul compensatoriu si efectele acestei legi,.

Viorica Dancila, despre recursul compensatoriu: Maine ma voi intalni cu ministrul Toader.O decizie neinspirata

Premierul Viorica Dancila a anuntat azi ca se va intalni miercuri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a analiza efectele legii recursului compensatoriu si pentru a lua o decizie in acest sens. Ea a precizat ca legea a fost initiata de guvernul Dacian Ciolos, fiind o decizie neinspirata.

Viorica Dancila, despre recursul compensatoriu: O decizie neinspirata. Maine ma voi intalni cu ministrul Toader

Premierul Viorica Dancila a anuntat azi ca se va intalni miercuri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a analiza efectele legii recursului compensatoriu si pentru a lua o decizie in acest sens. Ea a precizat ca legea a fost initiata de guvernul Dacian Ciolos, fiind o decizie neinspirata.

Tudorel Toader: 5,02% dintre cei care au beneficiat de recursul compensatoriu n 2018 au revenit n penitenciar / Vom analiza consecintele faptelor comise si luni vom prezenta propuneri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va discuta luni cu premierul Viorica Dancila masurile legislative si non-legislative care pot fi adoptate dupa analizarea legii privind recursul compensatoriu, dar spune ca numarul persoanelor care au beneficiat de efectele legii si au revenit in penitenciar este in scadere daca sunt comparate datele din 2018 cu cele din 2014.

Tudorel Toader va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Ministrul Justitiei Tudorel Toader va face declaratii de presa la ora 17. 00, potrivit Digi 24. Declaratiile ar urma sa fie sustinute dupa intalnirea pe care acesta o va avea, in jurul pranzului, cu premierul Viorica Dancila, pe tema recursului compensatoriu.

Tudorel Toader: Statistica ANP arata o scadere a fenomenului recidivei. Vom analiza efectele legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat vineri, dupa intalnirea avuta cu premierul Dancila,datele statistice arata o scadere a fenomenului recidivei in randul infractorilor liberati conditionat si ca va analiza efectele legii recursului compensatoriu, iar luni va veni cu propuneri legislative ina cest sens. Declaratiile ministrului vin dupa ce premierul Dancila a catalogat aceasta lege ieri ca fiind neinspirata.

Premierul Viorica Dancila a convocat sedinta de urgentala Guvern

Premierul Viorica Dancila a convocat de urgenta ministrii la Guvern, miercuri, la ora 12. 00, din cauza situatiei de la CEO Oltenia, acolo unde angajatii refuza sa intre la munca din cauza salariilor pe care le.

Viorica Dancila, despre refuzul presedintelui de a accepta propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi: Trebuie sa mergem la Curtea Constitutionala

Conflictul guvern - presedinte legat de nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor trebuie transat la Curtea Constitutionala, iar decizia va fi luata in coalitie, a declarat premierul Viorica Dancila, marti seara, intr-un interviu la Antena3. Ea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa realizeze si sa accepte macar in ultima clipa numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici, pentru ca acesta lupta interna pune in pericol decizii si proiecte importante pe care Romania, care a preluat presedinta Consiliului Uniunii Europene, trebuie sa le finalizeze.

Tudorel Toader, dupa decizia CCR: Vom adopta acte juridice de natura sa ndrepte abuzurile / Tudorel nu explica natura demersurilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Parlamentul sau Guvernul vor adopta acte juridice pentru a indrepta abuzurile din justitie, in contextul deciziei CCR privind protocoalele secrete, insa nu a explicat pe larg ce vizeaza aceste demersuri, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor referitoare la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public, pe de o parte, si Parlament, inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante judecatoresti, pe de alta parte, pe tema protocoalelor de colaborare cu SRI din 2009 si 2016.

Tudorel Toader: nainte de a vorbi despre o Ordonanta de abrogare a legii recursului compensatoriu, ar trebui ca initiatorii si avizatorii legii sa suporte consecintele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, pentru HotNews, legat de solicitarea USR ca Guvernul sa emita o Ordonanta de Urgenta pentru abrogarea legii privind recursul compensatoriu, ca va analiza o astfel de cerere cand o va primi personal, desi nu el este cel care ar trebui sa ia o asemenea decizie: Ce, este treaba ministrului Justitiei sa dea ordonante?. Tudorel Toader a mai sustinut ca, inainte de a vorbi despre adoptarea unei astfel de Ordonante, ar trebui ca initiatorii si avizatorii acestei legi sa isi asume consecintele ei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )